Buzz

To νέο τρέιλερ του «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον χτυπά πάνω στο συναίσθημα

στα 10

Ενα τρέιλερ που θα καταφέρει να σου κάνει την καρδιά χίλια κομμάτια...

To νέο τρέιλερ του «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον χτυπά πάνω στο συναίσθημα

Αν υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για το αν χρειαζόταν ένα live action ριμέικ της πολυαγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1941 από την Disney, του «Dumbo», το νέο τρέιλερ σχεδόν καταφέρνει να τις εξαλείψει.

Το «Dumbo», σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον, αν και έχει χαθεί λίγο μέσα στο σωρό των live action ριμέικ που ετοιμάζει η Disney, μαζί με ταινίες όπως ο «Aladdin» και το «Lion King», καταφέρνει με το νέο αυτό τρέιλερ να μας κεντρίσει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον.

Ετσι το νέο τρέιλερ της ταινίας, ένας ύμνος πάνω στην διαφορετικότητα, χτυπά όσο πιο δυνατά μπορεί στο συναίσθημα, με τον Ντάμπο το μικρό ελεφαντάκι, με τα απίστευτα εκφραστικά μάτια, να αποχωρίζεται τη μητέρα του, να τον ντύνουν ως κλόουν και να το γελοιοποιούν, αλλά ταυτόχρονα να σε γεμίζει με ελπίδα και τρυφερότητα. Απ' ό,τι φαίνεται, ο Μπάρτον ίσως έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τον παλιό σκοτεινό εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα: Πετάει ο ελέφαντας; Τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

dumbo 607

dumbo 607

Η υπόθεση της ταινίας του Μπάρτον έχει ως βασικό ήρωα τον Χολτ Φάριερ, έναν πάλαι ποτέ σταρ του τσίρκου, ο οποίος επιστρέφει από τον πόλεμο και βρίσκει τη ζωή του να έχει ανατραπεί. Ο ιδιοκτήτης ενός τσίρκου τού αναθέτει τη φροντίδα ενός νεογέννητου ελέφαντα του οποίου τα τεράστια αυτιά τον έχουν κάνει περίγελο σε μια επιχείρηση που ήδη αγωνίζεται να επιβιώσει. Οταν όμως τα παιδιά του Χολτ ανακαλύπτουν ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάει, ένας επίμονος επιχειρηματίας και μια ακροβάτιδα αποφασίζουν να μετατρέψουν σε σταρ το αλλόκοτο παχύδερμο.

Στο νέο «Dumbo» πρωταγωνιστούν οι Εβα Γκριν, Κόλιν Φάρελ, Ντάνι ΝτεΒίτο, Μάικλ Κίτον και Αλαν Αρκιν. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D, και για την ώρα απολαύστε το νέο πόστερ και τρέιλερ της και προσπαθήστε κι εσείς να μην συγκινηθείτε βλέποντάς το.


Διαβάστε ακόμα:

dumbo poster 607