Buzz

Πρώτο teaser για το «Toy Story 4»

στα 10

Οκτώ χρόνια μετά το αριστουργηματικό «Toy Story 3», η Pixar δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το «Toy Story 4».

Πρώτο teaser για το «Toy Story 4»

Ηταν 2011 όταν είχαμε γράψει εδώ στο Flix για το τέταρτο μέρος της «Ιστορίας των Παιχνιδιών», του σημαντικότερου franchise ταινιών της Pixar, για το μοναδικό λόγο πως και οι τρεις ταινίες που έχουν ήδη γίνει αγγίζουν το αριστούργημα χωρίς πολλή προσπάθεια.

Τη νέα ταινία, που σύμφωνα με φήμες έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια διά πυρός και σιδήρου, υπογράφει σκηνοθετικά ο Τζος Κούλεϊ, animator και υπεύθυνος για τα storyboard κυρίως του «Inside Out» και σκηνοθέτης του μικρού μήκους «Riley's First Date?»

Δείτε εδώ το πρώτο teaser του «Toy Story 4»:


Το «Toy Story 4» αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ζωές των Γούντι και Μπαζ Λάιτγιαρ άλλα και όλων των υπόλοιπων παιχνιδιών, ενώ η ιστορία θα επικεντρώνεται στο ρομάντζο μεταξύ των Γούντι και της Μπο Μπιπ. Θα διαδραματίζεται 8 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Toy Story 3» με τους Γούντι και Μπαζ να υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Μπόνι, συμπεριλαμβανομένου του Φόρκι, ενός καινούργιου απρόθυμου παιχνιδιού, που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει στο δωμάτιο της Bonnie. Δυστυχώς, κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει, κάποιος τον γυρίζει πίσω στο δωμάτιο.

«Όπως οι περισσότεροι, θεώρησα κι εγώ, πως το "Toy Story 3" ήταν το τέλος της ιστορίας. Και συγκεκριμένα το τέλος της ιστορίας του Γούντι και του Αντι. Ομως, όπως συμβαίνει στη ζωή, κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Ο Γούντι τώρα βρίσκεται σε ένα καινούργιο δωμάτιο, με καινούργια παιχνίδια και ένα καινούργιο παιδί και είναι κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Οι ερωτήσεις του τι θα σήμαινε και πως θα ήταν κάτι τέτοιο, ήταν η αρχή για μια καινούργια διασκεδαστική ιστορία, που άξιζε να ειπωθεί. Το σύμπαν του Toy Story είναι χτισμένο πάνω στην ιδέα πως όλα στη ζωή (και στον κόσμο) έχουν ένα σκοπό. Η ιστορία του κάθε παιχνιδιού είναι να βρίσκεται εκεί για το «παιδί» του. Αλλά τι συμβαίνει για εκείνα τα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί από άλλα αντικείμενα; Ο Φόρκι είναι φτιαγμένος από αναλώσιμα υλικά, και γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζει μια κρίση», λέει ο σκηνοθέτης Josh Cooley.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε ακόμη: H Disney είναι τέχνη!

toy story 4 teaser poster 607