Buzz

H ταινία «Dungeons & Dragons» πρόσθεσε τους Χιού Γκραντ και Σοφία Λίλις στο καστ της

στα 10

Η νέα κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου pen and paper RPG δείχνει να είναι περισσότερο critical hit παρά miss.

H ταινία «Dungeons & Dragons» πρόσθεσε τους Χιού Γκραντ και Σοφία Λίλις στο καστ της

Το διάσημο pen and paper RPG «Dungeons & Dragons» ετοιμάζεται να κάνει άλλη μια προσπάθεια στη μεγάλη οθόνη, με το κινηματογραφικό reboot του να το έχουν αναλάβει οι Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκολντστάιν, οι όποιοι μας είχαν δώσει την αρκετά έξυπνη και διασκεδαστική κωμωδία «Game Night», μετά και την αποχώρησή τους από την ταινία «The Flash».

Το καστ της ήδη περιλαμβάνει τους Κρις Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζάστις Σμιθ και τον Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton», ενώ μόλις ανακοινώθηκε πως σε αυτό προστέθηκαν και οι Χιού Γκραντ, ο οποίος θα παίξει τον κακό της ταινίας, και Σοφία Λίλις σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Πάιν θα φορέσει τα ρούχα του ήρωα στη νέα ταινία «Dungeons and Dragons»

dungeons and dragons 607

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν το σενάριο της ταινίας ακολουθήσει την ίδια τακτική των ταινιών «Jumanji», δηλαδή μια ομάδα από παίχτες μεταφερθούν μαγικά σε έναν κόσμο δημιουργημένο από κάποιον Dungeon Master, ή απλά κάνουν μια κλασσική ταινία φαντασίας. Το «Dungeon & Dragons» δημιουργήθηκε το 1975 από τους Γκάρι Γκάιραξ και Ντέιβ Αρνεσον και κατάφερε να γεννήσει μια ολόκληρη βιομηχανία παιχνιδιών βασισμένη στο Role Playing (RPG).

Από ότι φαίνεται όμως η ταινία αυτή δεν θα είναι η μόνη η οποία θα βασίζεται στο αγαπημένο αυτό παιχνίδι αλλά ετοιμάζεται ήδη και μια τηλεοπτική σειρά από το ίδιο στούντιο που θα γυρίσει την ταινία και μάλιστα από τον δημιουργό του «John Wick» Ντέρεκ Κόλσταντ. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι τους Ντάλεϊ και Γκολντστάιν να ρίξουν το d20 και ελπίζουμε σε ένα critical hit κι όχι critical miss. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: Ρίξτε το d20 σας. Το «Dungeons & Dragons» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη