Buzz

Ο Κρις Πάιν θα φορέσει τα ρούχα του ήρωα στη νέα ταινία «Dungeons and Dragons»

στα 10

Και μάλλον, με το υψηλό charisma που έχει, ίσως παίξει κάποιον Paladin.

Ο Κρις Πάιν θα φορέσει τα ρούχα του ήρωα στη νέα ταινία «Dungeons and Dragons»

Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε πως η Paramount ετοιμάζει ένα κινηματογραφικό reboot του «Dungeons and Dragons», του δημοφιλούς pen and paper RPG, με τους Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκολντστάιν, οι όποιοι μας είχαν δώσει την αρκετά έξυπνη και διασκεδαστική κωμωδία «Game Night», να έχουν αναλάβει την σκηνοθεσία και το σενάριο μετά και την αποχώρησή τους από την ταινία «The Flash».

Επιτέλους τώρα μαθαίνουμε και λίγα περισσότερα πράγματα για το καστ της ταινίας, όπου σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Κρις Πάιν βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον ρόλο του ήρωα (μάλλον με το υψηλό charisma που έχει ίσως παίξει κάποιον Paladin).

Διαβάστε ακόμα: Στο νέο τρέιλερ της «Wonder Woman 1984», το υπερηρωικό είναι η animal print μίνι φούστα της Κρίστεν Γουίιγκ - Τσίτα

dungeons and dragons 607

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν το σενάριο της ταινίας ακολουθήσει την ίδια τακτική των ταινιών «Jumanji», δηλαδή μια ομάδα από παίχτες μεταφερθούν μαγικά σε έναν κόσμο δημιουργημένο από κάποιον Dungeon Master, ή απλά κάνουν μια κλασσική ταινία φαντασίας.

Το «Dungeon & Dragons» δημιουργήθηκε το 1975 από τους Γκάρι Γκάιραξ και Ντέιβ Αρνεσον και κατάφερε να γεννήσει μια ολόκληρη βιομηχανία παιχνιδιών βασισμένη στο Role Playing (RPG). Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι τους Ντάλεϊ και Γκολντστάιν να ρίξουν το d20 και ελπίζουμε σε ένα critical hit κι όχι critical miss. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλύφθηκε ο αριθμός των επεισοδίων του «Stranger Things 4»

dungeons and dragons 607