Buzz

Ρίξτε το d20 σας. Το «Dungeons & Dragons» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

στα 10

Μετά από χρόνια αναμονής οι φανς ελπίζουν σε κάτι πολύ καλύτερο από την εφιαλτικά κακή ταινία του 2000.

Ρίξτε το d20 σας. Το «Dungeons & Dragons» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Οταν το Χόλιγουντ προσπάθησε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο διάσημα και πολυγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια με εκατομμύρια φανς σε ολόκληρο τον κόσμο, το «Dungeons & Dragons», το 2000 με πρωταγωνιστές τους Τζάστιν Γουάλιν, Θόρα Μπιρτς και Τζέρεμι Αϊρονς, το αποτέλεσμα ήταν, το λιγότερο, εφιαλτικό το οποίο παρόλες τις κακές κριτικές τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό, κατάφερε να έχει άλλες δυο συνέχειες, τα εξίσου κακά «Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God» και «Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness».

Από τότε το Χόλιγουντ προσπαθεί, μάταια, να βρει έναν σωστό τρόπο για να κάνει άλλη μια ταινία βασισμένη στο δημοφιλές αυτό pen and parer RPG. Αν και το D&D ένα τεράστιο κοινό εδώ και χρόνια, η δημοτικότητα του τα τελευταία χρόνια εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά και την σειρά «Stranger Things» του Netflix. Και από καιρό φαίνεται πως βρέθηκαν οι κατάλληλοι για να σκηνοθετήσουν μια τέτοια ταινία.

Διαβάστε ακόμα: TV phone home: To «Stranger Things» είναι όση ‘80s μαγεία χωράει σε 8 ώρες τηλεόραση

dungeons and dragons 607

Οι Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκολντστάιν δεν είναι άγνωστοι με τα παιχνίδια. Μας είχαν δώσει πρόσφατα την αρκετά έξυπνη και διασκεδαστική κωμωδία «Game Night» και από ότι φαίνεται αυτοί είναι που επιλέχθηκαν να μεταφέρουν το «Dungeon and Dragons» στη μεγάλη οθόνη για λογαριασμό της Paramount, μετά και την αποχώρησή τους από την ταινία «The Flash», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Πριν λίγο καιρό ο σκηνοθέτης του «The LEGO Batman Movie» Κρις ΜακΚέι είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του D&D αλλά αποχώρησε.

Το «Dungeon & Dragons» δημιουργήθηκε το 1975 από τους Γκάρι Γκάιραξ και Ντέιβ Αρνεσον και κατάφερε να γεννήσει μια ολόκληρη βιομηχανία παιχνιδιών βασισμένη στο Role Playing (RPG). Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι τους Ντάλεϊ και Γκολντστάιν να ρίξουν το d20 και ελπίζουμε σε ένα critical hit κι όχι critical miss. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα

Διαβάστε ακόμα: Βάζουμε στη σειρά όλα τα επεισόδια του «Community»

dungeons and dragons 607