Buzz

Στο νέο τρέιλερ της «Wonder Woman 1984», το υπερηρωικό είναι η animal print μίνι φούστα της Κρίστεν Γουίιγκ - Τσίτα

στα 10

Η Πάτι Τζένκινς φρεσκάρει το ενδιαφέρον μας για την ταινία της, με έμφαση στους «κακούς».

Στο νέο τρέιλερ της «Wonder Woman 1984», το υπερηρωικό είναι η animal print μίνι φούστα της Κρίστεν Γουίιγκ - Τσίτα

«Πραγματικά πιστεύω ότι η ταινία δείχνει τόσο ωραία στη μεγάλη οθόνη, θα κάνουμε υπομονή.» Ετσι σχολίασε η Πάτι Τζένκινς, στο DC FanDome, τις αναγκαστικές καθυστερήσεις στην πορεία του «Wonder Woman 1984» προς τις αίθουσες - τώρα η ταινία, που επρόκειτο να είναι το blockbuster του φετινού καλοκαιριού, έχει ημερομηνία εξόδου στις 2 Οκτωβρίου 2020.

Διαβάστε ακόμη: «Wonder Woman 1984» και «Matrix 4» μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες

wonder woman 1984 607

Για να κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό, η Τζένκινς παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του «Wonder Woman 1984», χαρακτηριστικά διασκεδαστικό και ορκισμένα '80ς. Φυσικά η Γκαλ Γκαντότ ως Νταϊάνα / Wonder Woman έχει τις σκηνές της - μια καταδίωξη στον Λευκό Οίκο, ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα με σκίσιμο ως τη μέση, μια τρομερή έκπληξη όταν συναντά, επτά δεκαετίες μετά το θάνατό του, τον Στιβ Τρέβορ του Κρις Πάιν και πρέπει, τώρα, εκείνη να τον καθοδηγήσει στο «παρόν» της δεκαετίας του '80.

Δείτε ακόμη: Η ζωή μου δεν ήταν αυτή που νομίζεις. To πρώτο τρέιλερ του «Wonder Woman 1984» είναι γεμάτο χρώμα και αέρα από '80s

wonder woman 1984 607

Κυρίως, όμως, την παράσταση στο τρέιλερ κλέβει η Κρίστεν Γουίιγκ / Μπάρμπαρα Μινέρβα / Τσίτα, τόσο με τον συναισθηματισμό, τα συμπλέγματα και τις φιγούρες της, όσο και, ακόμα περισσότερο, με το εξαιρετικό λουκ μαλλιά-περμανάντ-κοκοράκι-μίνι-φούστα-animal-print. Δίπλα της, ο Πέδρο Πασκάλ μας δίνει τα πρώτα στοιχεία για τον Μάξγουελ Λορντ, τον άνθρωπο που μπορεί να κάνει πραγματικότητα ό,τι επιθυμήσεις - ή, τουλάχιστον, να σε κάνει να πιστέψεις ότι έγινε. Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω.


wonder woman 1984 607