Buzz

Το «Paddington in Peru» έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2024

στα 10

Μαζί όμως με την ανακοίνωση της ημερομηνίας έχουμε και μια αποχώρηση από το καστ λόγω της συνεχόμενης απεργίας των ηθοποιών στην Αμερική.

Το «Paddington in Peru» έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2024

Με τον πολυαγαπημένο αρκούδο να ετοιμάζεται για την τρίτη του εξόρμηση στις αίθουσες με τίτλο «Paddington in Peru», η νέα αυτή ταινία θα μας μεταφέρει στη γενέτειρα του, το Περού, όπου επιστρέφει για να επισκεφτεί την αγαπημένη του θεία Λούσι, η οποία τώρα μένει σε ένα οίκο ευγηρίας για αρκούδες. Εχοντας μαζί του και την οικογένεια Μπράουν, μια συναρπαστική περιπέτεια ακολουθεί όταν ένα μυστήριο τους βυθίζει σε ένα απροσδόκητο ταξίδι μέσα από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και στις βουνοκορφές του Περού.

Και θα χρειαστεί να περιμένουμε έναν χρόνο για να απολαύσουμε αυτή την περιπέτεια στις αίθουσες μιας και, όπως αποκάλυψε η επίσημη σελίδα του Πάντιγκτον, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2024.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό θα είναι το νέο καστ του «Paddington 3»

Η Ολίβια Κόλμαν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, παίζοντας μια χαρούμενη καλόγρια που παίζει κιθάρα και διευθύνει το σπίτι για συνταξιούχες αρκούδες, ο Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδυθεί τον Χάντερ Κάμποτ, έναν καπετάνιο ποταμόπλοιου που βοηθά την οικογένεια Μπράουν να βρει τους γονείς του Πάντινγκτον στην τελευταία τους περιπέτεια, την Τζίνα, ενώ η Εμιλι Μόρτιμερ θα αντικαταστήσει την Σάλι Πόρτερ στον ρόλο της κ. Μπράουν.

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε επίσης πως η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, η οποία ήταν να παίξει τον ρόλο της Τζίνα Γκάμποτ, αποχώρησε λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας SAG/AFTRA (το υπόλοιπο καστ καλύπτεται από τις ρήτρες των συμβολέων τους στο Ηνωμένου Βασιλείου). Ετσι η νεοφερμένη Κάρλο Τους θα παίξει τον ρόλο αυτόν.

Ο Μπεν Γουίσο θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Πάντινγκτον, με τον Χιού Μπόνβιλ να πρωταγωνιστεί και πάλι στον ρόλο του Χένρι Μπράουν. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο κατά πόσο οι Τζούλι Γουόλτερς, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Μάντελιν Χάρις και Ιμέλντα Στόντον θα επιστρέψουν και αυτοί στους ρόλους τους.

Την σκηνοθεσία αυτή την φορά αναλαμβάνει ο Ντούγκαλ Γουίλσον, ο οποίος κι αυτός αντικατέστησε τον Πολ Κινγκ, σε σενάριο των Πολ Κινγκ, Σάιμον Φάρναμπι και Μάρκ Μπέρτον.