Buzz

Αυτό θα είναι το νέο καστ του «Paddington 3»

στα 10

Από Ολίβια Κόλμαν μέχρι και Αντόνιο Μπαντέρας, αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί που θα κάνουν πάρεα στις νέες περιπέτειες του πολυαγαπημένου αρκούδου.

Αυτό θα είναι το νέο καστ του «Paddington 3»

Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε πως ετοιμάζεται ένα ακόμα σίκουελ του «Paddington». Με τον πολυαγαπημένο αρκούδο να ετοιμάζεται για την τρίτη του εξόρμηση στις αίθουσες, το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι η νέα αυτή ταινία θα μας μεταφέρει στη γενέτειρα του, το Περού, μιας και θα φέρει τον τίτλο «Paddington in Peru», χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό καμία άλλη λεπτομέρεια τόσο για το σενάριο ή για το καστ της. Αλλά τώρα το Deadline έχει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την τρίτη περιπέτειά του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, η Ολίβια Κόλμαν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, παίζοντας μια χαρούμενη καλόγρια που παίζει κιθάρα και διευθύνει το σπίτι για συνταξιούχες αρκούδες, ο Αντόνιο Μπαντέρας θα υποδυθεί τον Χάντερ Κάμποτ, έναν καπετάνιο ποταμόπλοιου που βοηθά την οικογένεια Μπράουν να βρει τους γονείς του Πάντινγκτον στην τελευταία τους περιπέτεια, η Ρέιτσελ Ζέγκλερ θα παίξει την κόρη του Κάπμοτ, την Τζίνα, ενώ η Εμιλι Μόρτιμερ θα αντικαταστήσει την Σάλι Πόρτερ στον ρόλο της κ. Μπράουν.

Διαβάστε ακόμα: Το «Paddington 2» έχασε το τέλειο 100% score του στο Rotten Tomatoes

paddington

Η Πόρτερ είπε για την αποχώρησή της πως «ένιωσα πως ήταν την κατάλληλη στιγμή να παραδώσω τα ηνία σε κάποια άλλη. Και αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν καμία άλλη από την πραγματικά υπέροχη Εμιλι Μόρτιμερ, η οποία είναι μια ξεχωριστή ηθοποιός. Θα ενσαρκώσει την ουσία της Μαίρη Μπράουν, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει τον ρόλο εντελώς δική της. Ωστόσο, είμαι και θα είμαι πάντα ερωτευμένη με τον κόσμο του Paddington. Μου λείπει ήδη πολύ η οικογένειά μου εντός και εκτός οθόνης – η εμπειρία της δημιουργίας των δύο πρώτων ταινιών ήταν πραγματικά μερικές από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές στιγμές που είχα στον κόσμο του κινηματογράφου. Και οι δύο μου έδωσαν τόση χαρά. Θα τις κρατάω για πάντα τόσο πολύ κοντά στην καρδιά μου.»

Ο Μπεν Γουίσο θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Πάντινγκτον, με τον Χιού Μπόνβιλ να πρωταγωνιστεί και πάλι στον ρόλο του Χένρι Μπράουν. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο κατά πόσο οι Τζούλι Γουόλτερς, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Μάντελιν Χάρις και Ιμέλντα Στόντον θα επιστρέψουν και αυτοί στους ρόλους τους.

Την σκηνοθεσία αυτή την φορά αναλαμβάνει ο Ντούγκαλ Γουίλσον σε σενάριο των Πολ Κινγκ, Σάιμον Φάρναμπι και Μάρκ Μπέρτον, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 24 Ιουλίου, οπότε ας μην περιμένουμε να δούμε την ταινία στις αίθουσες πριν τα τέλη του 2024.