Buzz

Ο «Paddington» επιστρέφει με μια τρίτη ταινία

στα 10

Η οποία φαίνεται πως βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής.

Ο «Paddington» επιστρέφει με μια τρίτη ταινία

Στα υπέροχα νέα της ημέρας ο «Paddington» το αρκουδάκι έρχεται να ζεστάνει τις καρδιές μας και πάλι με μια τρίτη ταινία, τέσσερα χρόνια μετά το αρκετά πετυχημένο σίκουελ.

Την είδηση αυτή ανακοίνωσε το Variety στο οποίο άρθρο του αναφέρει πως ένας αντιπρόσωπος του Studio Canal δήλωσε πως «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δουλεύουμε σκληρά σε μια τρίτη ταινία με μέγιστη προσοχή στην λεπτομέρεια και γεμάτη φροντίδα, όπως στις δυο προηγούμενες ταινίες.»

Διαβάστε ακόμα: H Εμα Στόουν είναι η Κρουέλα ντε Βιλ

paddington 2 607

Υπήρχαν συζητήσεις για ένα δεύτερο σίκουελ από το 2016, αλλά και φήμες που ήθελαν τον Πολ Κινγκ, τον σκηνοθέτη των δυο πρώτων ταινιών να μην επιστρέφει για την τρίτη ταινία κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πέρσι με τον ίδιο να δουλεύει πάνω σε μια origin story ταινία του Γουίλι Γουόνκα για την Warner. Επίσης ο ηθοποιός Χιού Μπόνβιλ, ο οποίος παίζει τον πατέρα Χένρι Μπράουν στις ταινίες, μιλώντας στο BBC Radio 2, ανέφερε πως όντως υπάρχει μια κινητικότητα για το σίκουελ για βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Μπεν Γουίνσο φαίνεται πως θα ξαναδανείσει την φωνή του στον αξιαγάπητο αρκούδο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για το σενάριο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Δίκαιο. Το ντεμπούτο του Τιμ Μπάρτον στην τηλεόραση θα είναι η σειρά για τη Γουένσντεϊ Ανταμς