Buzz

Ο Κόναν μιλάει!

στα 10

Ο Τζέισον Μομόα και ο σκηνοθέτης του «Κόναν ο Βάρβαρος» μιλούν σε αποκλειστικές υποτιτλισμένες βιντεοσυνεντεύξεις για όλα όσα κάνουν τον γιγαντιαίο ήρωα τόσο ελκυστικό, ακόμη και αιώνες μετά την γέννηση του.

Ο Κόναν μιλάει!

Μπορεί να είναι «Βάρβαρος» και μπορεί, στη δεύτερη κινηματογραφική του ζωή να μην αρθρώνει σωστά όλες τις λέξεις, προτιμώντας να χρησιμοποιεί αντί του λόγου το κορμί του, αλλά ο Κόναν - Τζέισον Μομόα έχει να πει πολλά. Για το πώς τον διάλεξαν για το ρόλο του Κόναν, για το πώς κατάφερε να χειριστεί το...σπαθί και γιατί αυτός ο Κόναν είναι ουσιαστικά η ιστορία ενός μυθικού ήρωα από την αρχή.

Δείτε την αποκλειστική υποτιτιλισμένη συνέντευξη του Τζέισον Μομόα εδώ

Το ίδιο και ο σκηνοθέτης του, Μάρκους Νίσπελ, που θυμάται τις μέρες που ήταν παιδί και ένιωθε συνεπαρμένος από τη δύναμη του λογοτεχνικού ήρωα του Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ και που στο τέταρτο του φιλμ μεγάλου μήκους (μετά τα ριμέικ του «Texas Chainsaw Massacre» του 2003, του «Pathfinder» του 2007 και του «Παρασκευή και 13» του 2009) επιστρέφει στο μύθο του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ ζωντανεύοντας τον «Κόναν τον Βάρβαρο» για τη γενιά του YouTube.

Δείτε την αποκλειστική υποτιτλισμένη συνέντευξη του Μάρκους Νίσπελ εδώ

Ο «Kόναν ο Βάρβαρος» παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 24 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ