Industry

Μπείτε στον κόσμο των σκιών: κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών»

στα 10

Το πρώτο μέρος μιας από τις πιο διάσημες σειρές βιβλίων μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το Flix, η Odeon και οι Εκδόσεις Πλατύπους σας κάνουν δώρο το μυθιστόρημα, για να ξεκινήσετε την περιπέτεια σε σωστές βάσεις!

Flix Team
Μπείτε στον κόσμο των σκιών: κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών»

Υπάρχει ένας κόσμος, κρυμμένος μέσα στον δικό μας. Για να μπεις… πρέπει να σε επιλέξουν! Μια φαινομενικά συνηθισμένη κοπέλα ανακαλύπτει έναν κρυμμένο κόσμο και μαζί με αυτόν ένα απρόβλεπτο πεπρωμένο. Οταν η Κλέρι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα σε ένα φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη Γη - και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Με σκοπό να φτάσει στην αλήθεια, η Κλέρι θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι σε μια άλλη Νέα Υόρκη που βρίσκεται κρυμμένη σε έναν αλλιώτικο κόσμο - την Downworld. Θα γίνει μάρτυρας μιας απίστευτης περιπέτειας γεμάτη δαίμονες και πλάσματα τους σκότους.

Εκεί κάπου, ακροβατώντας μεταξύ πραγματικού και φανταστικού θα συναντήσει για πρώτη φορά τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις και μια ομάδα Κυνηγών Σκιών. Η νεαρή Κλέρι και η παρέα της σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι, που θα τους οδηγήσει σε καλά κρυμμένα μυστικά...

Το 2007 η Κασάντρα Κλερ σύστησε στο νεανικό κοινό, το «young adult audience», αυτό που ανέβασε στα ύψη το «Twilight Saga», την νεαρή Κλέρι Φρέι, πρωταγωνίστρια της ιστορίας. Τέσσερα χρόνια μετά, το βιβλίο γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο, με πέντε ακόμα μυθιστορήματα να ακολουθούν. Τα βιβλία έχουν ήδη μεταφραστεί σε 36 γλώσσες και έχουν πουλήσει παραπάνω από 22 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Λίγες μέρες πριν η ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα, το «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών» ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες, το Flix, η Odeon και οι Εκδόσεις Πλατύπους σας χαρίζουν πέντε αντίτυπα του βιβλίου, για να δείτε την ιστορία σε άσπρο – μαύρο πριν ζήσετε την περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη. Για να κερδίσετε ένα από τα πέντε βιβλία, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Θανάσιμα Εργαλεία». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου και οι νικητές που θ’ αναδειχτούν από την κλήρωση, θα ειδοποιηθούν με email.

Η ταινία «Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 29 Αυγούστου από την Odeon. Δείτε και διαβάστε περισσότερα εδώ.

mortal