Buzz

Ο Μαρκ Ρόμανεκ επιστρέφει στο σινεμά με μια ταινία τρόμου

στα 10

Επειτα από 11 χρόνια απουσίας από το σινεμά, ο σκηνοθέτης των ταινιών «One Hour Photo» και «Never Let Me Go» επιστρέφει στο με μια ταινία τρόμου.

Ο Μαρκ Ρόμανεκ επιστρέφει στο σινεμά με μια ταινία τρόμου

Ο Μαρκ Ρόμανεκ μπορεί να έχει κάνει μια τεράστια καριέρα από την σκηνοθεσία των μουσικών video clip, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει και έχει γυρίσει τρεις ταινίες: το «Static» (1985), το «One Hour Photo» (2002) και το «Never Let Me Go» (2010). Και μπορεί από τότε να μην έχει σκηνοθετήσει καμία άλλη ταινία, αν και για κάποια στιγμή είχε αναλάβει να μεταφέρει το «The Overlook», ένα prequel της «Λάμψης» του Στίβεν Κινγκ, κάτι όμως που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως έχει σταματήσει να γυρίζει μουσικά βίντεο αλλά και κάποια τηλεοπτικά επεισόδια σειρών όπως το «Tales From the Loop» του Amazon και το «Vinyl» του HBO.

Διαβάστε επίσης: Μετά το «The Little Drummer Girl» ο Παρκ Τσαν-γουκ κάνει ξανά τηλεόραση με το «The Sympathizer»

mark romanek 607

Αλλά, σύμφωνα με άρθρο του Deadline, αυτό πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα. Ο Ρόμανεκ επιστρέφει στον κινηματογράφο σκηνοθετώντας την ταινία τρόμου «Mother Land», της οποία το σενάριο έχουν γράψει οι Κέβιν Κάχλιν και Ράιαν Γκράσμπι, οι οποίοι είχαν γράψει και το σενάριο της τελευταία ταινίας του Μπιλ Πάξτον «Mean Dreams». Το σενάριο της ταινίας θα ασχολείται με μια οικογένεια την οποία στοιχειώνει μια σατανική οντότητα. Η ασφάλειά τους αρχίζει να τίθεται υπό αμφισβήτηση όταν ένα από τα παιδιά ρωτά αν το κακό είναι πραγματικό.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ μέχρι στιγμής δεν ανακοινωθεί το καστ.