Μετά το «The Little Drummer Girl» ο Παρκ Τσαν-γουκ κάνει ξανά τηλεόραση με το «The Sympathizer»

TV 08 APR  /  Γιώργος Κρασσακόπουλος

Η σειρά θα ειναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Βιέτ Θαν Νγκουιέν.

Photo: Oh Suk Kuhn

Το βιβλίο που κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τον τίτλο «ο Συνοδοιπόρος» είναι η ιστορία ενός ανθρώπου σε σύγκρουση, κάποιος του οποίου οι πολιτικές πεποιθήσεις είναι σε διαμάχη με τις ατομικές του πεποιθήσεις. Ο ήρωάς του -ένας διπλός πράκτορας- είναι ένας άνθρωπος διχασμένος ανάμεσα σε δύο εαυτούς. Ο Γαλλοβιετναμέζος λοχαγός που φτάνει στην Αμερική μετά την πτώση του Βιετνάμ, χτίζει μια νέα ζωή και παράλληλα αναφέρει μυστικά στους κομμουνιστές ανωτέρους του πίσω στην πατρίδα.

Το βιβλίο που κινείται ανάμεσα στο ιστορικό αφήγημα και το κατασκοπικό δράμα, μετρά ανάμεσα στις επιρροές του σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα του, το «Oldboy» του Παρκ Τσαν-γουκ οπότε με την μεταφορά του στην τηλεόραση από τον σκηνοθέτη εκείνης της ταινίας, μοιάζει να κλείνει ένας κύκλος.

Δείτε επίσης: O Κιμ Τζι-γουν ετοιμάζεται να γυρίσει την πρώτη κορεάτικη σειρά για το Apple TV+

the sympathizer 607

Κι ο Βιέτ Θαν Νγκουιέν δηλώνει ενθουσιασμένος: «Ελπίζω ότι ο Παρκ Τσαν-γουκ που έκανε θαύματα με εκείνο το χταπόδι στο «Oldboy» να φανεί εξίσου ευρηματικός με το καλαμάρι στο “The Sympathizer”».

Εν τω μεταξύ, ο Παρκ Τσαν-γουκ, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του «Decision to Leave», στην οποία, ένας ντετέκτιβ που ερευνά μια υπόθεση πιθανής δολοφονίας, αρχίζει να υποψιάζεται την χήρα του θύματος, για την οποία αρχίζει όμως να αναπτύσει αισθήματα.

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για το «42°C» της COSMOTE TV το Μάιο.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.