Industry

Χαρούμενη Δευτέρα για το «Monday», μετά το box office του 4ημέρου

στα 10

Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου έζησε... το hype του Παρασκευοσαββατοκύριακου!

Flix Team
Χαρούμενη Δευτέρα για το «Monday», μετά το box office του 4ημέρου

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Τορόντο, μετά την επίσημη πρεμιέρα του στην Αθήνα με προσκεκλημένη την πρωταγωνίστρια, Ντενίζ Γκοφ, το «Monday», η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, καλοκαιρινή και υπαρξιακή μαζί, δοκιμάστηκε στα ταμεία των θερινών σινεμά της χώρας και τα πήγε θαυμάσια.

Διαβάστε ακόμη: «Monday»: | Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος χαρίζει στο Flix το ημερολόγιο των γυρισμάτων

monday 607

Η ταινία άνοιξε σε 17 αίθουσες και συγκέντρωσε, το 4ήμερο, ήδη 6.465 εισιτήρια (με το «F9», για παράδειγμα, να πιάνει 9.782.)

Το «Monday» συνεχίζει μια εξαιρετική αρχή που έγινε φέτος, με το άνοιγμα των θερινών, όπου οι νέες ελληνικές ταινίες συγκεντρώνουν, επιτέλους (και τόσο δίκαια), την προτίμηση του κοινού. Το πρώτο βήμα έκανε το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη, για να συνεχίσουν τα «Μήλα» του Χρήστου Νίκου, ο «Ράφτης» της Σόνιας Λίζας Κέντερμαν και, την περασμένη εβδομάδα, το «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη. Να που το φετινό καλοκαίρι είναι... ελληνικό και μ' έναν ακόμα τρόπο.


Βρείτε εδώ αναλυτικά το box office του τετραήμέρου 24/6-27/6/2021.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.