Industry

To «Digger» έκανε την επιτυχία του τετραημέρου στα θερινά

στα 10

Βραβεύθηκε, συζητήθηκε, αγαπήθηκε. Το «Digger» συνεχίζει το σερί των καλών επιδόσεων των ελληνικών ταινιών φέτος το καλοκαίρι.

To «Digger» έκανε την επιτυχία του τετραημέρου στα θερινά
Ριβιέρα

Το «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη, άνοιξε την Πέμπτη 16 Ιουνίου σε τρεις αθηναϊκές αίθουσες, λίγες μόνο ώρες μετά τη βράβευσή του με 10 βραβεία Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και κατάφερε να συγκεντρώσει τον καλύτερο μέσο όρο από τις υπόλοιπες νέες ταινίες με 2.084 εισιτήρια.

Απανωτά sold out στον κινηματογράφο Ριβιέρα, αλλά και κοσμοσυρροή στο Τριανόν και στο θερινό Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, όπου η ταινία συνεχίζεται.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Digger».

digger Λαΐς

Το «Digger» συνεχίζει την καλή επίδοση των ελληνικών ταινιών φέτος το καλοκαίρι: το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη έχει ξεπεράσει τα 10.000 εισιτήρια και συνεχίζει, ενώ τα «Μήλα» του Χρήστου Νίκου και ο «Ράφτης» της Σόνιας Λίζας Κέντερμαν βρίσκονται κοντά στις 6.000 εισιτήρια και συνεχίζουν τις προβολές τους.

Το «Digger» είναι ένα σύγχρονο γουέστερν. Είναι η ιστορία του Νικήτα, που ζει αποτραβηγμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Μια βιομηχανία επεκτείνεται επιθετικά διαταράσσοντας την άγρια φύση και απειλώντας τον πρωταγωνιστή μας. Η μεγαλύτερη απειλή όμως έρχεται με την ξαφνική άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Διαβάστε ακόμη: «Μακάρι να γίνει μόδα το σινεμά με ειλικρίνεια κι ευγένεια.» Ο Βαγγέλης Μουρίκης κι ο Αργύρης Πανταζάρας μιλούν για το «Digger»