Buzz

Δείτε τον Ματ Ντέιμον να στήνει «Bourne» φάρσες σε περαστικούς

στα 10

Πώς θα ένιωθες αν ξαφνικά ένα τηλεφώνημα σε προσγείωνε σε μία «Bourne» κατασκοπευτική περιπέτεια; Αν χτυπήσει το κινητό σου κι είναι ο Ματ Ντέιμον, μπορεί και να μάθεις. Δείτε το βίντεο...

Δείτε τον Ματ Ντέιμον να στήνει «Bourne» φάρσες σε περαστικούς

Ναι, έχει κλείσει πλέον 15 χρόνια κολλητός του Τζορτζ Κλούνεϊ (του οποίου οι φάρσες είναι διαβόητες), αλλά δεν ήταν αυτό το γεγονός που ενέπνευσε τον Ματ Ντέιμον να πει ναι στη συγκεκριμένη καμπάνια. Μάλλον η ευκαιρία για να συνδυάσει κανείς ένα καλό σκοπό με λίγη άκακη πλάκα, του φάνηκε ιδανική.

Λίγο πριν την έξοδό του «Jason Bourne» στις αίθουσες (κάτι που σηματοδοτεί την επιστροφή, όχι μόνο του Ντέιμον, αλλά και το σκηνοθέτη Πολ Γκρίνγκρας στο franchise) ο πολιτικοποιημένος πρωταγωνιστής συμφώνησε να εμπλέξει το κοινό σε μία περιπέτεια κι έναν διαγωνισμό που σκοπό είχε να διαδώσει τα μηνύματα και να στηρίξει την οικολογική εκστρατεία για καθαρό νερό σε εμπόλεμες περιοχές (water.org)

Δείτε κι αυτό: Ο Ματ Ντέιμον κατεβαίνει Σύνταγμα στις νέες σκηνές από το «Jason Bourne»

Jason Bourne 607

Kάποιοι τυχεροί θα συνοδεύσουν τον Ντέιμον στην επίσημη πρεμιέρα του νέου «Jason Bourne», αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί το συνεργείο που κινηματογραφεί τα δρώμενα έχει στήσει μία μίνι-κατασκοπευτική ταινία για να διαδραματιστεί εις βάρος κάποιων τυχαίων περαστικών. Κρυφές κάμερες, μόνιτορ, τηλέφωνα που χτυπάνε και συνδέονται με το κέντρο επιχειρήσεων κι ένας Ματ Ντέιμον που σου δίνει οδηγίες για να λειτουργήσεις ως... πράκτορας.

«Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με εμπιστευτείτε» λέει ο Ντέιμον γελώντας. Πατήστε το play: