Buzz

Ο Ματ Ντέιμον παίζει «Save or Kill» (και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το «Bourne 5»)

στα 10

Με το αμερικανικό box office να εκτοξεύεται στον Αρη λόγω της «Διάσωσης», ο Ματ Ντέιμον εμφανίζεται πιο χαλαρός στις συνεντεύξεις του, παίζει παιχνίδια και μιλά για τα γυρίσματα του «Bourne 5».

Ο Ματ Ντέιμον παίζει «Save or Kill» (και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το «Bourne 5»)

Θυμάστε το παιχνίδι ερωτήσεων στο οποίο υποβλήθηκε πριν από 2-3 εβδομάδες ο Τομ Χίντλστον; Το «Save or Kill» σου δίνει δύο ονόματα ταινιών, σκηνοθετών, ηθοποιών, κινηματογραφικών ηρώων ή θρυλικών franchise και πρέπει να διαλέξεις ποιο θα έσωζες και ποιο θα άφηνες να καταστραφεί και να μη γράψει ποτέ ιστορία. Κάποιες ερωτήσεις είναι απλές (μέχρι και απλοϊκές), άλλες είναι αδύνατον να τις απαντήσεις.

Θυμηθείτε επίσης: Ο Τομ Χίντλεστον παίζει «Save or Kill»

Ο Ματ Ντέιμον, φρέσκος από την εισπρακτική επιτυχία της «Διάσωσης», συναντά κι αυτός τον δημοσιογράφο του Collider.com που έχει επινοήσει αυτό το παιχνίδι κι απαντά στις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις επιλέγοντας τα δικά του «save», τα οποία δεν είναι πάντα αναμενόμενα.

Δείτε ακόμα: Ο Ματ Ντέιμον αναπαριστά σε λίγα λεπτά και live όλη τη φιλμογραφία του με τον Τζέιμς Κόρντεν

Δεν σταματά όμως εκεί. Μέσα στη χαλαρότητα και το fun του παιχνιδιού, ο Ντέιμον αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την ατμόσφαιρα στο σετ του «Bourne 5», όπως επίσης κι αν έχει δει τον κολλητό του Μπεν Αφλεκ σε κρυφή προβολή του «Batman vs Superman»! Κι αν όχι ακόμα, πότε θα το δει;

Πατήστε το play και θα τα μάθετε όλα:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: