Buzz

Πόσο πιο γοητευτικός μπορεί να γίνει ο Τομ Χίντλστον;

στα 10

Ο βρετανός πρωταγωνιστής συμφωνεί να παίξει με δημοσιογραφο, on camera, ένα παιχνίδι. Αμήχανος, τολμηρός, αστείος, ευγενικός αλλά καθόλου, μα καθόλου, politically correct - καταλήγει αξιολάτρευτος. Δείτε τον!

Πόσο πιο γοητευτικός μπορεί να γίνει ο Τομ Χίντλστον;

Ο Τομ Χίντλστον («Οι Εκδικητές», «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί», «Thor») βρίσκεται αυτές τις μέρες στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο για να παρουσιάσει το «I Saw the Light», όπου υποδύεται τον θρύλο της αμερικανικής φολκ, Χανκ Γουίλιαμς. Σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή του Μαρκ Εϊμπραμ (διάσημου πιο πολύ ως παραγωγού ταινιών όπως το «Children of Men» ή το «Robocop» του 2014), η ταινία βασίζεται στην βιογραφία «Hank Williams: The Biography». O Τομ Χίντλστον θα τραγουδάει στο φιλμ με τη δική του φωνή, αλλά πριν προλάβετε να φέρετε αντιρρήσεις για την προφορά ή το ταλέντο του να γλιστρήσει και να εξαφανιστεί κάτω από την επιδερμίδα ενός 29χρονου αμερικανού του Νότου, δείτε το πρώτο κλιπ.

Δείτε εδώ: Ο Τομ Χίντλστον τραγουδάει Χανκ Γουίλιαμς στην πρώτη σκηνή από το «I Saw the Light»

I SAW THE LIGHT 607 1

I SAW THE LIGHT 607 2

Εχοντας δώσει εκατοντάδες συνεντεύξεις στο Τορόντο, ο Χίντλστον δέχθηκε την πρόκληση δημοσιογράφου του Collider.com να παίξουν ένα παιχνίδι αλήθειας. Το «Save or Kill» (μία παραλλαγή του «would you rather») είναι απλό: ο δημοσιογράφος του δίνει την επιλογή ανάμεσα σε δύο πρόσωπα/ταινίες/κινηματογραφικούς ήρωες. Κι ο Χίντλστοουν πρέπει να επιλέξει ποιον θα έσωζε (και, εμμέσως, ποιον θα εξαφάνιζε από το σινεμά).

Διαβάστε ακόμη: Ετσι μοιάζει ο Χανκ Γουίλιαμς του Τομ Χίντλστον!

Δείτε τον να απαντά αμήχανα αλλά με άποψη - χωρίς ψεύτικες, αμερικανικές, politically correct πόζες. Σπίλμπεργκ ή Σκορσέζε; Χαν Σόλο ή Ιντιάνα Τζόουνς; Iron Man ή Captain America; Αυτά είναι διλήμματα!

Please enable Javascript to watch this video
.

Διαβάστε περισσότερα: