Buzz

Ο Τομ Χίντλστον τραγουδάει Χανκ Γουίλιαμς στο «I Saw the Light»

στα 10

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στο Τορόντο, το «I Saw the Light» βρίσκει τον Τομ Χίντλστον να υποδύεται τον μεγάλο σταρ της κάντρι Χανκ Γουίλιαμς και μια πρώτη σκηνή αποδεικνύει πως η διαδρομή από τη Μ. Βρετανία στα βάθη της Αμερικής είναι θέμα ταλέντου.

Ο Τομ Χίντλστον τραγουδάει Χανκ Γουίλιαμς στο «I Saw the Light»

Σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή του Μαρκ Εϊμπραχαμ (διάσημου πιο πολύ ως παραγωγού ταινιών όπως το «Children of Men» ή το «Robocop» του 2014), το «I Saw the Light» είναι η βιογραφία του Χανκ Γουίλιαμς, του θρυλικού τραγουδιστή της κάντρι που πέθανε στα 29 του χρόνια, έχοντας γνωρίσει τη δόξα που του άξιζε αλλά και αφήνοντας ως παρακαταθήκη ένα πλούσιο έργο για τις επόμενες γενιές.

Το πρότζεκτ ξεκίνησε πίσω στο 2009, με τον Μαρκ Εϊμπραχαμ να διασκευάζει μόνος του την βιογραφία «Hank Williams: The Biography» που έγραψαν οι Κόλιν Εσκοτ, Τζορτζ Μέριτ και Γουίλιαμ ΜακΓιούεν. Το 2014, η παραγωγή κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα από τα τραγούδια του Γουίλιαμς, ενώ ήταν Ιούνιος του 2014 όταν ο Τομ Χίντλστον πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με τον ίδιο ντυμένο σαν τον θρυλικό τραγουδιστή και στο φεστιβάλ του Wheatland τραγούδησε δύο τραγούδια σαν προώθηση της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: Ετσι μοιάζει ο Χανκ Γουίλιαμς του Τομ Χίντλστον!

Tom Hiddleston Hank Williams

O Τομ Χίντλστον θα τραγουδάει στο φιλμ με τη δική του φωνή, αλλά και τη νότια προφορά του Γουίλιαμς και για την προετοιμασία του δούλεψε μαζί με τον τραγουδιστή της κάντρι Ρόντνι Κρόουελ, ο οποίος ανέλαβε και την μουσική παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Κάρτερ Λίτλ. Σε δηλωσή του ο Κρόουελ, επαίνεσε το ταλέντο του Τομ Χίντλστον: «Μετά από ένα μήνα δουλειάς με αυτόν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, σέβομαι απόλυτα την εργασιακή του ηθική όσο είμαι συνεπαρμένος από την ικανότητα του να μεταμορφώνεται. Χωρίς αμφιβολία, σκηνοθέτης και παραγωγοί επέλεξαν τον κατάλληλο ηθοποιό για το ρόλο.»

Παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειας του Γουίλιαμς για τη βρετανική καταγωγή του Χίντλστον, το πρώτο κλιπ από την ταινία που δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο Twitter κλείνει τα στόματα όσων δεν θα καταλάβουν ποτέ πως το ταλέντο βρίσκεται υπεράνω κουλτούρας, προφοράς και αυθεντικότητας.



Δείτε πιο κάτω και το πρώτο τρέιλερ του φιλμ


Διαβάστε ακόμη: