Buzz

Ο Μαντς Μίκελσεν γουστάρει να παίζει τους κακούς

στα 10

Και όπως είπε και ο ίδιος δεν τον ενδιαφέρει να παίζει χαριτωμένους και καλούς χαρακτήρες.

Ο Μαντς Μίκελσεν γουστάρει να παίζει τους κακούς

Ο Μαντς Μίκελσεν, σε αυτή την πολυετή καριέρα του, έχει παίξει πολλούς και διάφορους ρόλους οι οποίοι, οι περισσότεροι από αυτούς, τυχαίνει να είναι οι κακοί της υπόθεσης. Ακόμα και στο πιο πρόσφατο «Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», ο Μίκελσεν παίζει τον ρόλο του Ναζί Βόλερ ο οποίος εξακολουθεί να είναι προσκολλημένος στο παρελθόν, έχοντας εμμονή με την ήττα του Χίτλερ.

Και μπορεί τέτοιου είδους ρόλοι να έχουν συνδεθεί πλέον με τον ίδιο, αλλά ο Μίκελσεν φαίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει και τόσο – αντίθετα μάλλον του αρέσουν περισσότερο αυτοί οι χαρακτήρες. Αυτό ανέφερε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, λέγοντας πως δεν του αρέσει να παίζει γλυκούς και χαριτωμένους χαρακτήρες.

Διαβάστε ακόμα: «Είμαι προνομιούχος.» Ο Μαντς Μίκελσεν μιλά στο Flix για το «Ασπρο Πάτο» και την αισιοδοξία του για τη ζωή

Mads Mikkelsen 607 1

«Το να το συνδυάσω - να κάνω κάτι αληθινό και επίσης να γίνω χαριτωμένος - δεν το βρίσκω πραγματικά ενδιαφέρον. Το να παίξω κάποιον όπου τα μαλλιά του πέφτουν στα μάτια του, να είμαι χαριτωμένος σε μια γωνία, δεν θα το κάνω. Οι χαμένοι χαρακτήρες είναι διασκεδαστικοί. Γιατί τους ξέρουμε. Ισως βρισκόμασταν κι εμείς οι ίδιοι στην ίδια θέση με εκείνους μερικές φορές».

Ο Μίκελσεν πρόσθεσε ότι το να παίζει κακούς χαρακτήρες σε διάφορα blockbuster όπως το «Indiana Jones» και το «Fantastic Beasts» του δίνει τη δημιουργική ελευθερία να αναλάβει πιο περιπετειώδη διεθνή έργα. «Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, σίγουρα θα το κάνω, γιατί είναι διασκεδαστικό», είπε. «Και μετά μπορώ να κάνω ό,τι θέλω πίσω στην Ευρώπη».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στην συνέντευξη του Μαντς Μίκελσεν στο GQ εδώ.