Buzz

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αποκαλύπτει τα τρομακτικά «Βουνά της Τρέλας» του

στα 10

Παρουσιάζοντας ένα βίντεο με τα εφέ που είχε ετοιμάσει με την ILM μια δεκαετία πριν, ο Ντελ Τόρο μας δείχνει το dream project του που δεν έγινε ποτέ.

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αποκαλύπτει τα τρομακτικά «Βουνά της Τρέλας» του

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έχει δηλώσει άπειρες φορές μεγάλος φαν του συγγραφέα Χ. Φ. Λάβκραφτ. Μάλιστα στη νέα του σειρά ανθολογίας τρόμου για το Netflix «Cabinet of Curiosities» έχει δυο επεισόδιο βασισμένα σε ιστορίες του, αλλά όσο και να πει κανείς μοιάζουν τόσο λίγα μπροστά σε ό,τι είχε σκοπό στο παρελθόν να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’00 ο Ντελ Τόρο είχε σκοπό να μεταφέρει την πιο γνωστή και κλασσική ιστορία του Λάβκραφτ «Στα Βουνά της Τρέλας» με το στούντιο της Waner να αναλαμβάνει την παραγωγή. Αλλά δυστυχώς γρήγορα έκανε πίσω όταν έμαθε πως σκοπεύει να γυρίσει μια R-rated ταινία με ένα budget που θα ξεπερνούσε τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα και αρκετά χρόνια μετά, ο Ντελ Τόρο παρουσίασε στο Instagram του ένα βίντεο με τα εφέ τα οποία είχε ετοιμάσει με την ILM μια δεκαετία πριν, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ισως τελικά βρεθούμε «Στα Βουνά της Τρέλας» παρέα με τον Γκιγιέρμο Ντε Τόρο

Αλλά αυτό, ίσως, δεν σημαίνει το τέλος για το dream project του Ντελ Τόρο. Μιλώντας πέρσι στο Kingcast ο Ντελ Τόρο ρωτήθηκε να θα γύριζε «Στα Βουνά της Τρέλας» αν του δίνονταν η ευκαιρία να το κάνει και αποκάλυψε πως ίσως το Netflix του δώσει το πράσινο φως ίσως μάλιστα και με ένα πολύ μικρότερο budget από εκείνο των 150 εκατομμυρίων δολαρίων που ήθελε αρχικά για να το κάνει. «Το θέμα με τα “Βουνά” είναι ότι το σενάριο που έγραψα μαζί πριν από δεκαπέντε χρόνια δεν είναι το σενάριο που θα έκανα τώρα, οπότε πρέπει να ξαναγράψω. Οχι μόνο για να το μειώσω με κάποιο τρόπο, αλλά γιατί τότε προσπαθούσα να γεφυρώσω την κλίμακά του με στοιχεία που θα το έκαναν να περάσει από την επιτροπή των στούντιο», δήλωσε ο Ντελ Τόρο.

Εμείς απλά ευχόμαστε κάποιοι να δουν το βίντεο αυτό και γρήγορο τα «Βουνά της Τρέλας» να γίνουν πραγματικότητα.