Buzz

«Είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ!» Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται όλες τις κατηγορίες για βιασμό

στα 10

Ανοίγει ξανά ο φάκελλος μιας υπόθεσης που ο Ντεπαρντιέ νόμιζε ότι είχε αφήσει στο παρελθόν. Σήμερα δηλώνει «ξαφνιασμένος».

«Είμαι αθώος και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ!» Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται όλες τις κατηγορίες για βιασμό

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις, πράξεις που φέρεται να διέπραξε το καλοκαίρι του 2018 σε βάρος μιας νεαρής ηθοποιού. Στην ουσία ανοίγεται ξανά ο φάκελλος μιας υπόθεσης που είχε αρχικά απορριφθεί λόγω έλλειψης στοιχείων.

Με το νέο δικαστήριο να έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου, ο Ντεπαρντιέ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα La Repubblica και δηλώνει αθώος.

«Για μένα αυτή η υπόθεση είχε κλείσει και έχει λήξει: είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ για τίποτα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, δεν υπάρχει τίποτα εναντίον μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αρνηθώ εκ νέου όλους τους τους ισχυρισμούς και τις κατηγορίες, όπως έκανα και στο παρελθόν στον ανακριτή...»

Ο ηθοποιός επίσης δηλώνει ότι τα media είναι εναντίον του.

«Τα media κάνουν φριχτή δουλειά. Ζούμε σε μια εποχή που μάς κατακλύζει συνεχώς πληροφορία από παντού. Ολα αυτά τα κανάλια, οι streaming πλατφόρμες, όλα αυτά τα μέσα επικοινωνίας, τα sites, τα social media... είναι σαν να μας μεταδίδει κανείς στο ακουστικό της αντίληψής μας έναν συνεχή αρνητισμό. Ψεύτικες, χειραγωγημένες ειδήσεις...»

Πάντως ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στο δικαστήριο στις 10 Μαρτίου.

Διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση εδώ: Ποινική δίωξη κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό και σεξουαλική επίθεση