Buzz

Ο Γκασπάρ Νοέ λέει πως το «Love» έγινε viral κατά την περίοδο της πανδημίας

στα 10

...αλλά όχι για τους λόγους που, ίσως, περιμένατε.

Ο Γκασπάρ Νοέ λέει πως το «Love» έγινε viral κατά την περίοδο της πανδημίας

Οταν κυκλοφόρησε το «Love» του Γκασπάρ Νοέ στις αίθουσες πριν εφτά χρόνια ήταν σίγουρα μια από τις πιο προκλητικές ταινίες του, λόγω του αληθινού σεξ που παρουσίαζε, αλλά σίγουρα δεν κατάφερε να «τελειώσουν» από ευχαρίστηση. Τουλάχιστον όχι την περίοδο που παίχτηκε στις αίθουσες.

Μιλώντας το Vulture, το κακό παιδί του γαλλικού σινεμά, αποκάλυψε πως η ταινία του έγινε viral όταν προβλήθηκε στο Netflix κατά την περίοδο της πανδημίας, κι αυτό γιατί ο κόσμος απλά ήθελε να δει κάτι και να αυνανιστεί. «Ο κόσμος έπρεπε να αυνανιστεί. Τώρα ο κόσμος δεν αγοράζει DVD. Ετσι, στις πλατφόρμες, ποιο ήταν το πιο πορνογραφικό πράγμα που μπορούσαν να βρουν, και επίσης κάτι που θα είχε μια καλλιτεχνική δικαιολογία; Φυσικά, αυτό ήταν το “Love”. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που το είδαν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη περισσότερο. Δεν θα πήγαιναν ποτέ να δουν μια ερωτική ταινία σε ένα σινεμά γιατί αυτό θα ήταν επικίνδυνο», δήλωσε ο Νοέ.

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο κλιπ από το «Vortex» του Γκασπάρ Νοέ μοιάζει τόσο... αντι-Νοέ

gaspar noe main

«Αλλά φαίνεται ότι η ταινία προβλήθηκε κυρίως στο Netflix επειδή είχε μια όχι και τόσο μεγάλη επιτυχημένη εμπορική κυκλοφορία όταν βγήκε στις αίθουσες. Και οι άνθρωποι το παρακολουθούσαν πολλές φορές επειδή χρειάζονταν κάποια υποστήριξη για τον αυνανισμό τους;. Πώς αυνανίζονται στις μέρες μας τώρα που το “Love” δεν είναι διαθέσιμο για streaming; Με ποια ταινία το κάνουν;» φαίνεται να αναρωτιέται ο Νοέ.

Μια ειλικρινής απάντηση, αν θέλετε τη γνώμη μας. Τέλος ο Νοέ αποκάλυψε στη συνέντευξή του πως, αν και δεν είναι μεγάλος υποστηρικτής των Χολιγουντιανών ταινιών, αγάπησε το «Joker» του Τοντ Φίλιπς. «Βρήκα μια ταινία που μου αρέσει από το Χόλιγουντ. Το “Joker”.Το απόλαυσα όσο απολάμβανα και τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ όταν ήμουν παιδί.»