Buzz

Δεν χορτάσατε; 12 λεπτά ακόμα «Friends Reunion»!

στα 10

O Tζέιμς Κόρντεν βάζει το καστ των «Friends» στο τρενάκι των studio της Warner για ένα «carpool karaoeke», και τους οδηγεί και πάλι στον πορτοκαλί καναπέ του Central Perk για καφέ και αναμνήσεις.

Δεν χορτάσατε; 12 λεπτά ακόμα «Friends Reunion»!

To «Friends:Τhe Reunion», το επετειακό επεισόδιο που ξαναέφερε πίσω στα πλατώ σύσσωμο το καστ από τα «Φιλαράκια», είχε επιτυχία: απέδειξε ότι η χημεία, η συγκίνηση, το γέλιο που βγαίνει από αυτή την τηλεοπτική παρέα παραμένουν αλώβητα μέσα στα χρόνια. Διαβάστε το recap του Flix: Friends: The Reunion | «The One That Made us Laugh & Cry»

Σήμερα ο Τζέιμς Κόρντεν, ο βρετανός παρουσιαστής διάσημου late night show της αμερικανικής τηλεόρασης που είχε αναλάβει και το ρόλο παρουσίασης του επεισοδίου, έβγαλε έναν ακόμα άσσο από το μανίκι του. είχε γυρίσει 12 λεπτά ακόμα με τους Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ.

Δείτε ακόμη: Friends Reunion: Δείτε τις συνεντεύξεις που έδωσαν τα Φιλαράκια λίγο πριν την πρεμιέρα

Friends carpool karaoke 1

Friends carpool karaoke 2

Με αφορμή τη διάσημη βινιέτα της εκπομπής του, το «carpool karaoeke» (όπου με έναν μουσικό καλεσμένο τραγουδούν τα χιτ του, οδηγώντας) ο Κόρντεν παραλαμβάνει το καστ των «Friends» με το τουριστικό τρενάκι του στούντιο της Warner, κάνουν μια μικρή διαδρομή και καταλήγουν στο Central Perk.

Για καφέ στον πορτοκαλί καναπέ, αλλά και ακόμα περισσότερες αναμνήσεις από τη σειρά που μάς κράτησε παρέα για 10 χρόνια.

Πατήστε το play:


Διαβάστε περισσότερα: