Buzz

Friends: λίγο πριν το reunion, η LEGO έρχεται με πρόκληση

στα 10

Αν την αποδεχθείς, 2,048 κομμάτια κατασκευάζουν τα διαμερίσματα των «Friends» (και το ενδιάμεσο χωλ).

Friends: λίγο πριν το reunion, η LEGO έρχεται με πρόκληση

Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου «Friends: The Reunion» ολοκληρώθηκαν αρχές Απριλίου. Η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ θα εμφανιστούν όλοι μαζί, για πρώτη φορά μετά το 2004, σ' ένα επετειακό επεισόδιο στο HBO Max.

Οπως είναι φυσικό, το «Friends: The Reunion» αναμένεται να είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, από το οποίο θα επωφεληθούν και οι παράπλευροι διαφημιζόμενοι, χορηγοί και συνεργάτες.

Καθόλου τυχαία λοιπόν η LEGO επέλεξε να κατασκευάσει, να πακετάρει και να έχει έτοιμη για το κοινό μία νέα κατασκευαστική πρόκληση: το «LEGO: Friends - The Apartments» (10292)

2048 κομμάτια ζητούν το χρόνο και την υπομονή των fans (και της σειράς, αλλά και της LEGO) για να αποδώσουν στο τέλος τα δυο διάσημα διαμερίσματα των Τζόι/Τσάντλερ και Μόνικα/Ρέιτσελ, αλλά και το κοινόχρηστο χωλ ανάμεσά τους.

Δείτε κι αυτό: Κάτι σαν τρέιλερ για το Friends Reunion που ξεκινάει γυρίσματα

Friends LEGO 607

«Δουλέψαμε με μεγάλη προσοχή έχοντας ως οδηγό φωτογραφίες από τα σετ της σειράς, αλλά και βλέποντας και ξαναβλέποντας τα επεισόδια για να μπορέσουμε να εισάγουμε εμβληματικές λεπτομέρειες που οι φανς θα αναγνωρίσουν» λέει ο Αντερσον Γουορκ Γκραμπ, ο σχεδιαστής των σετ της LEGO. «Σκοπός μας ήταν ένας φόρος τιμής ση σειρά-φαινόμενο που έχει γράψει τη δική της ιστορία. Μεγάλη πρόκληση για εμάς είναι πώς θα απεικονίζαμε και κάποιες διαφορές - κάποιες λεπτομέρειες που υπάρχουν στους πρώτους κύκλους των επεισοδίων και μετά αλλάζουν. Περιμένω ανυπόμονα τα αετίσια μάτια των φανατικών που θα ανακαλύψουν τι εννοώ...»

Συνοδευτικά των LEGO κομματιών οι 7 σιλουέτες των πρωταγωνιστών: Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι αλλά, ναι, και η Τζάνις! Φήμες που θέλουν και την κότα και την πάπια παρούσες, αληθεύουν!

Στο πακέτο (που κοστιζει 150 δολάρια) θα υπάρχουν και ειδικοί προβολείς για να δώσει κανείς στην τελική κατασκευή, το σωστό φωτισμό του στούντιο.

Να θυμίσουμε ότι η LEGO είχε ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά ένα αντίστοιχο σετ: το «LEGO Central Perk».

Διαβάστε περισσότερα: