Buzz

Κάτι σαν τρέιλερ για το Friends Reunion που ξεκινάει γυρίσματα

στα 10

Το πολυαναμενόμενο reunion της παρέας των Friends ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα στο Λος Αντζελες.

Κάτι σαν τρέιλερ για το Friends Reunion που ξεκινάει γυρίσματα

Η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ για πρώτη φορά μετά το 2004 θα εμφανιστούν όλοι μαζί στο ίδιο επεισόδιο - το πολυαναμενόμενο reunion, τα γυρίσματα του οποίου αναβλήθηκαν πολλές φορές λόγω της πανδημίας.

Τώρα όλα είναι έτοιμα και το HBO Max είπε να το γιορτάσει με ένα τρέιλερ που στην πραγματικότητα συνοψίζει το hype γύρω από τη μεγάλη συνάντηση.

Διαβάστε ακόμη: Ο,τι ξέρω στη ζωή, το έμαθα από τα «Φιλαράκια»!


Σε συνέντευξη του πριν λίγο καιρό, ο Ντέιβιντ - Ρος - Σουίμερ είχε αποκαλύψει πως τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στο Λος Αντζελες.

«Επιτέλους βρέθηκε ένας τρόπος για να μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα με ασφάλεια. Μάλιστα, προστέθηκαν κι αρκετές εξωτερικές σκηνές για αυτό ακριβώς τον λόγω - το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε να είμαστε συνεχώς στο στούντιο...»

Τι άλλο αποκάλυψε; Οτι ένας γνωστός κωμικός θα είναι ο οικοδεσπότης αυτού του reunion. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

«Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι η Ελεν. Δεν είναι κι ο Μπίλι Κρίσταλ. Αλλά μέχρι εκεί.»

Πάντως όπως είχε πει και η Λίζα - Φίμπι - Κούντροου: «Το reunion δεν είναι reboot, ούτε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς. Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί μετά το 2004, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά.»

Θυμηθείτε εδώ την πρώτη και την τελευταία σκηνή από τη σειρά: