Buzz

Friends' Trivia Quiz: Εσύ πόσες απαντήσεις βρήκες;

στα 10

Η Κόρτνεϊ Κοξ περνάει από 3 σετ ερωτήσεων τον μεγαλύτερο φαν των «Friends». Αν κι εσείς έχετε αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζετε καλά τη σειρά, πατήστε το play και κρατήστε το δικό σας σκορ.

Friends' Trivia Quiz: Εσύ πόσες απαντήσεις βρήκες;

Ο Τσάρλι Παθ είναι μουσικό, τραγουδιστής και παραγωγός (που διαβόητα τράβηξε το ενδιαφέρον και την προσοχή («Attention») της βιομηχανίας μέσα από το κανάλι του στο youtube). Οπότε δεν θα σας ξαφνιάσει και το αλαζονικό του στιλάκι στο παιχνίδι.

Γεγονός όμως είναι ότι ο γεννημένος το 1991 Παθ, ήταν μόνο τριών χρονών στην πρεμιέρα των «Friends» - της σειράς φαινόμενο που φέτος γιόρτασε την 25η της επέτειο.

Διαβάστε για την 25η επέτειο των «Friends»:

Friends Quiz 607

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του όμως, ο Παθ επικαλείται ότι είναι ο μεγαλύτερος φαν της σειράς. Και η «Μόνικα» έρχεται να το τεστάρει.

Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει μπροστά της 3 πακέτα trivia ερωτήσεων με βαθμούς δυσκολίας - τρίβια, αλήθεια ή ψέμα και ατάκες (που πρέπει να βρεις ποιος τις είπε. Μπορεί να θυμάστε ξεκάθαρα «ότι υπάρχει πρόβλημα με το αριστερό φαλάντζι» ή το όνομα του πιγκουίνου του Τζόι, αλλά μην είστε σίγουροι ότι τα θυμάστε όλα. Το τεστ είναι αρκετά δύσκολο .

Οσοι αισθάνεστε δυνατοί παίκτες, πατήστε το play και συναγωνιστείτε τον Παθ. Οι υπόλοιποι πατήστε το play, μόνο και μόνο για να θυμηθείτε λεπτομέρειες και να χαμογελάσετε....

Διαβάστε για την επιρροή των «Friends» στο τηλεοπτικό τοπίο: