Buzz

To Flix γιορτάζει τα πέντε του χρόνια κι έχει δώρα για όλους

στα 10

Πέντε χρόνια Flix. Κι αν συνήθως στα γενέθλια οι εορτάζοντες δέχονται τα δώρα, εμείς το κάνουμε ανάποδα. Σαν ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, σας χαρίζουμε λίγο ακόμη... σινεμά, έστω και σε διαφορετική μορφή.

Flix Team
To Flix γιορτάζει τα πέντε του χρόνια κι έχει δώρα για όλους

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά το Flix είστε κι εσείς. Από την αρχή αυτό εδώ το site ήθελε να μοιραστεί πάνω απ' όλα την αγάπη του για το σινεμά με ανθρώπους που το αγαπούν εξίσου. Μπορεί να μη συμφωνούμε πάντα στη γνώμη μας για τις ταινίες (εν τούτοις αν ρίξετε μια ματιά στις δικές μας δεκάδες της κάθε χρονιάς και στις ταινίες που ψηφίζετε εσείς, θα δείτε ότι όσα μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μας χωρίζουν), αλλά συμφωνούμε σε κάτι πολύ βασικό: Στην απόλαυση που προσφέρει η εμπειρία του να βλέπεις σινεμά, να μιλάς γι αυτό, να παθιάζεσαι, να το ζεις 100%.

Γιορτάζοντας (σε λίγες μέρες, στις 29 Απριλίου ακριβώς!) τα 5 χρόνια μας, θελήσαμε να μοιραστούμε λίγο ακόμη σινεμά μαζί σας με μια σειρά από τρόπους: με εισιτήρια για προβολές και με κάρτες διαρκείας, με DVD και Blu-ray, με βιβλία για το σινεμά ή βιβλία που μεταφέρθηκαν στο σινεμά, με μια σειρά από δώρα, χαριτωμένα συλλεκτικά memorabilia από ταινίες. Ιδανικά θα θέλαμε να χαρίσουμε κάτι σε κάθε έναν από εσάς, αλλά ακόμη κι αν αυτό είναι αδύνατον, τα δώρα που συγκεντρώσαμε για εσάς είναι εκατοντάδες!

Δείτε πιο κάτω μερικά από αυτά και δηλώστε συμμετοχή (διαβάστε στο τέλος του κειμένου τι πρέπει να κάνετε για να τα διεκδικήσετε), για να είστε ένας από εκείνους που θα βάλουν λίγο ακόμη σινεμά στη ζωή τους!

κάρτες διαρκείας για δωρέαν είσοδο για ένα χρόνο στον κινηματογράφο Δαναός

δανός 607

200 δωρεάν εισιτήρια για μία προβολή σε αίθουσες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Τα εισιτήρια ισχύουν για τις αίθουσες της αλυσίδας Cinemax (Νανά, Αελλώ, Νιρβάνα), τα Cineplexx One Salonica, και για τους κινηματογράφους Odeon

cineplexx 607

odeon

cinemax

200 DVD και BluRay ταινιών

Από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», μέχρι την «Πόλη των Παιδιών», μια σειρά από ταινίες ευγενική προσφορά των εταιριών Feelgood Entertainment, Seven Films, Σπέντζος Films και Strada Films.

dvds

50 κινηματογραφικά βιβλία

Από το θεαματικό λεύκωμα για το «Batman v Superman», μέχρι το κόμικ της Μαρζάν Σατραπί «Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα» κι από το «Carol» μέχρι το «Μεγάλο Σορτάρισμα», τόμοι που θα ξεφυλλίσετε ή θα διαβάσετε, είτε έχετε δει τις ταινίες είτε όχι. Ευγενική προσφορά των εταιριών Seven Films, Tanweer, UIP, και Odeon

books 607

500 κινηματογραφικά δώρα

Μικρά ή μεγαλύτερα gadgets, αναμνηστικά ταινιών, χρήσιμα αντικείμενα με κινηματογραφικό branding, ή χαριτωμένα sweet nothings για χρήση ή συλλογή. Δείτε μερικά από αυτά που ευγενικά προσφέρουν οι εταιρίες Seven Films, Tanweer, UIP, Σπέντζος Films και Odeon

Captain America Pin Badges

Pin Badges «Captain America: Civil War»

Captain America: Civil War

Laptop Case «Captain America: Civil War»

Captain America: Civil War 607

T-Shirts «Captain America: Civil War»

ομπρέλα

Ομπρέλες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»

σακίδιο

Σακίδια «Creed»

νταρθ

Συλλεκτικές φιγούρες του Darth Vader από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

glasses

Φλασκιά με ποτήρια «In The Heart of the Sea»

στόριμπορντ

Υπογεγραμμένα storyboards από την «Τετάρτη 04.45»

σφυρίχτρα

Συλλεκτικές σφυρίχτρες επιβίωσης «10 Cloverfield Lane»

hat

Καπελάκια «The Hunger Games: Mockingjay»

hat

Καπελάκια «Jurassic World»

tote

Τσάντες «The Good Dinosaur»

frisbee

Φουσκωτα Φρίσμπι «Angry BIrds»

σημειωματάριο

Σημειωματάρια «The Jungle Book»

φανάρι

Φανάρια από το «The Jungle Book»

τ σερτΤ-Shirt ​για παιδιά από το «The Jungle Book»

τ σερτ

Τ-Shirt ​για ενήλικες από το «The Jungle Book»

γιο γιο

Γιο Γιο από το «Angry Birds»

πετσετα

Συμπιεσμένες πετσέτες «Μπομπ Σφουγγαράκης Εξω απ’ τα Νερά του»

κούπες

Κούπες «Hunger Games: Η Επανάσταση»

σφουγγάρι

Σφουγγάρια «Μπομπ Σφουγγαράκης Εξω απ’ τα Νερά του»

pouch

Τσάντες «Big Hero Six»

βιβλίο

Coffee table book «Tech Manual» του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»

τ σερτ

Τ shirt από τη «Γέφυρα των Κατασκόπων»

τ σερτ

Τ shirt από την «Επιστροφή»

και πολλά ακόμη δώρα... που θα γίνουν δικά σας με τη λήξη του διαγωνισμού, την Πέμπτη 5 Μαΐου.


Για να κερδίσετε ένα από τα παραπάνω δώρα, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε share, like και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post του διαγωνισμού. Τα δώρα θα κληρωθούν με απολύτως τυχαία σειρά, και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.


Χρόνια μας πολλά κι ευχαριστούμε για όλα! Συνεχίζετε να διαβάζετε τα πιο φρέσκα κινηματογραφικά νέα, τις κριτικές για όλες τις ταινίες που παίζονται στις αίθουσες όλης της Ελλάδας, συνεντεύξεις από αξιοσημείωτους ανθρώπους και όλα όσα κάνουν το σινεμά να είναι ο κόσμος μας

Tags: Flix.gr