Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


top gun

Top Gun του Τόνι Σκοτ

Ο Πιτ "Μάβερικ" Μίτσελ είναι ένας παράτολμος πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Όταν σε μια επικίνδυνη πτήση παρακούει τις εντολές των ανωτέρων του και σώζει έναν άλλο πιλότο, οι προϊστάμενοί του αποφασίζουν να τον στείλουν για εκπαίδευση σε μια επίλεκτη σχολή πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού. Αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του "Top Gun", του καλύτερου πιλότου, ο Μάβερικ δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στους στόχους του ακόμα κι αν πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στον Alpha

le proces

Η Δίκη (Le Proces) του Ορσον Γουέλς

Ο Τζόζεφ Κ. κοιμάται γαλήνιος στο κρεβάτι του, όταν εισβάλλουν στην κάμαρά του δύο άντρες, πιθανώς αστυνομικοί, που τον πληροφορούν πως είναι υπόδικος για κάποια κατηγορία που δεν έχουν το ελεύθερο να του αποκαλύψουν. Στη διάρκεια των ανακρίσεων, -που θα διεξάγονται εκτός ωραρίου εργασίας του,- θα πρέπει να θεωρεί πως έχει συλληφθεί, αν και θα συνεχίσει να πηγαίνει στο γραφείο του και να ζει την καθημερινότητά του όπως και πριν, με τη σκιά της αδιευκρίνιστης κατηγορίας να κρέμεται συνεχώς από πάνω του, σαν μια αόριστη, σχεδόν μεταφυσική, απειλή. Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φράντς Κάφκα.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.30 στην ΕΡΤ 3

Stan & Ollie 607

Χοντρός & Λιγνός (Stan & Ollie) του Τζον Σ. Μπερντ

Η αληθινή ιστορία του διασημότερου κωμικού διδύμου του Χόλυγουντ, του Όλιβερ Χάρντι και του Σταν Λόρελ ή αλλιώς του «Χοντρού και του Λιγνού». Πως μετά από την εποχή του μεγάλου θριάμβου τους, δίνουν προσπαθούν να αναβιώσουν την φθίνουσα καριέρα τους με μια εξοντωτική θεατρική περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία, ελπίζοντας σε μια θριαμβευτική επιστροφή στο Χόλυγουντ.

Συμβατικό μα έντιμο biopic, με εξαιρετικές ερμηνείες, που περιγράφει την τελευταία επεισοδιακή περιοδεία του διάσημου κωμικού διδύμου όταν τα χρόνια της μεγάλης δόξας του είχαν περάσει πια ανεπιστρεπτί. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 01.45 στον Alpha

huntsman winter's war main

Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα (The Huntsman: Winter's War) του Σεντρίκ Νικολά-Τρουαγιάν

Το σενάριο βγάζει εξαρχής τη Χιονάτη από το τοπίο (άλλωστε φταίει κι η Κρίστεν Στιούαρτ που στην πρώτη ταινία μόνο προβλήματα δημιούργησε), για να γυρίσει πίσω στο χρόνο και ν' αποκαλύψει ξεχασμένα πάθη και όρκους εκδίκησης. Η Βασίλισσα Ραβένα (Σαρλίζ Θερόν) ζει και βασιλεύει, είναι πολύ κακιά και δολοπλόκος και τόσο πολύ πληγώνει την καλή κι ευαίσθητη αδελφή της, τη Φρέια (Εμιλι Μπλαντ), που ενεργοποιεί μέσα της τη δύναμη του πάγου, λίγο σαν το «Frozen» σε πιο υπαρξιακό. Η Φρέια αποτραβιέται σ’ ένα ανάκτορο στον Βορρά (που ο πάγος δικαιολογείται και κλιματολογικά) κι εκπαιδεύει ένα στρατό κυνηγών, ανάμεσά τους τον ατρόμητο Ερικ (Κρις Χέμσγουερθ φυσικά) και την ατίθαση Σάρα (Τζέσικα Τσαστέιν), με σκοπό να την προφυλάξουν απ’ το να ξαναγαπήσει - μόνο που ο έρωτας είναι απαγορευμένος σ' ολόκληρο το πριγκιπάτο της κι αυτό που νιώθουν ο Ερικ και η Σάρα θα απειλήσει τη ζωή τους. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο γαλαζοαίματες αδελφές δε θ’ αργήσει να ξεσπάσει κι οι πολεμιστές κυνηγοί θα προσπαθήσουν να κατατροπώσουν τη Ραβένα, για να μην εξαπλωθεί το Κακό σ' όλον τον κόσμο.

Πριν τη Χιονάτη, υπήρχε ο Χειμώνας. Κι υπήρχε κι η Σαρλίζ Θερόν που κάνει το Κακό απολαυστικό όσο λίγες. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στον ΑΝΤ1

scream

Scream των Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα του Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.

Επιστροφή στο... «Scream» με ένα ρίκουελ που ξέρει να αυτοσαρκάζεται όπως θα άρεσε και στον Γουές Κρέιβεν. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Cosmote Cinema 1

miracle

Το Θαύμα (Miracle) του Μπόγκνταν Τζόρτζε Απέτρι

Μια νεαρή μοναχή, φεύγει κρυφά από το απομονωμένο μοναστήρι της για να φροντίσει ένα επείγον προσωπικό της ζήτημα. Η αινιγματική περιπλάνηση της ωστόσο δεν αποδίδει καρπούς. Επιστρέφοντας άπρακτη στο μοναστήρι, η μοίρα της επιφυλάσσει μια απροσδόκητη εξέλιξη. Ένας αστυνομικός επιθεωρητής ερευνά την τύχη της κοπέλας, ακολουθώντας τα ίχνη της διαδρομής της. Ο αποφασισμένος αστυνομικός θα ανακαλύψει θαυμαστά πράγματα – κυριολεκτικά…

Το νέο ρουμάνικο σινεμά ξανασυστήνεται μέσα από μια ταινία μυστηρίου. Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βενετίας. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο viva.gr


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς