Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους του Κλερμόν-Φεράν από το σαλόνι σας!

στα 10

Το FestivalScope σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε δωρεάν μερικές από τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες της χρονιάς, από το σημαντικότερο φεστιβάλ του είδους.

Flix Team
Δείτε τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους του Κλερμόν-Φεράν από το σαλόνι σας!

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Κλερμόν-Φεράν είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο του είδους του, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μια πλούσια συλλογή από την πιο πρόσφατη παραγωγή ταινιών μικρών σε διάρκεια αλλά μεγάλων σε ευρηματικότητα, φαντασία και δημιουργικότητα.

Τώρα, χάρη στο FestivalScope, έχετε τη δυνατότητα να δείτε κι εσείς, από την άνεση του σπιτιού σας, μερικές από τις βραβευμένες ταινίες της πιο πρόσφατης διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2017, και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Διαβάστε ακόμη: «Piper»: Δείτε τη μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων της Pixar που κέρδισε το Οσκαρ

Η επιλογή των φιλμ που είναι διαθέσιμα στο FestivalScope περιλαμβάνει 18 βραβευμένες ταινίες από το φετινό πρόγραμμα του Κλερμόν-Φεράν, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation, πολλές από τις οποίες προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων και σε άλλα διεθνή φεστιβάλ και θεσμούς, όπως το Σάντανς, η Μπερλινάλε, το Τορόντο, οι Κάννες, τα BAFTA, και αλλού.

Chasse Royale Chasse Royale των Λις Ακόκα και Ρομάν Γκερέτ (Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού)

Pussy Pussy της Ρενάτα Γκασιόροβσκα από την Πολωνία (Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τα (online) εισιτήριά σας, μπείτε στη σχετική σελίδα του FestivalScope και… καλή προβολή!

Διαβάστε ακόμη

Clermont-Ferrand Short Film Festival poster 607