Buzz

Σας άρεσε το «Stranger Things»; Δείτε μια τρομακτική μικρού μήκους ταινία από τους δημιουργούς της σειράς!

στα 10

Το «Eater» επιβεβαιώνει το ταλέντο των αδελφών Ντάφερ με μια αγωνιώδη ιστορία φρίκης που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τη μετέπειτα τηλεοπτική επιτυχία τους.

Σας άρεσε το «Stranger Things»; Δείτε μια τρομακτική μικρού μήκους ταινία από τους δημιουργούς της σειράς!

Ηταν αναμφίβολα η τηλεοπτική σειρά του φετινού καλοκαιριού, μια συναρπαστική ερωτική επιστολή σε όσα αγαπήσαμε από τα ’80s, γεμάτη νοσταλγία και εμπνευσμένες κινηματογραφικές και λογοτεχνικές αναφορές, και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό μείγμα φαντασίας και τρόμου που σήμανε το comeback της Γουινόνα Ράιντερ, επιβεβαίωσε και με το παραπάνω το hype γύρω από τον τίτλο του και μας έχει ήδη κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Μιλάμε φυσικά για το υπέροχο «Stranger Things», τη σειρά του Netflix που δημιούργησαν και σε μεγάλο βαθμό έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι δίδυμοι αδελφοί Ματ και Ρος Ντάφερ.

Διαβάστε ακόμη: Ολες οι '70s και '80s ταινίες που αγαπήσαμε, είναι εκεί, στο «Stranger Things»

Eater 607

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμη για τον δεύτερο κύκλο ο οποίος δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αν και είναι μάλλον απίθανο να μη συμβεί κάτι τέτοιο έπειτα από την τεράστια επιτυχία της σειράς.

Προς το παρόν, μπορείτε ωστόσο να αντιμετωπίσετε το σύνδρομο στέρησης με μια από τις πρώτες δουλειές τον αδελφών Ντάφερ, ένα ατμοσφαιρικό μικρού μήκους φιλμ τρόμου με τον τίτλο «Eater» που σκηνοθέτησαν το 2007, η οποία δίνει ήδη υποσχέσεις για το ταλέντο των δύο δημιουργών και μοιράζεται αρκετά κοινά στοιχεία με τη μετέπειτα τηλεοπτική επιτυχία τους.

H ανατριχιαστική ιστορία του «Eater» εκτυλίσσεται σε ένα αστυνομικό τμήμα, με έναν νεοσύλλεκτο αστυνομικό σε νυχτερινή βάρδια να βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν κανίβαλο.

Κλείστε τα φώτα και πατήστε το play παρακάτω...


Διαβάστε ακόμη