Buzz

Ο Μαντς Μίκελσεν θα ήθελε να έχει μιλήσει με τον Τζόνι Ντεπ...

στα 10

...πριν αναλάβει το ρόλο του στο «Fantastic Beasts».

Ο Μαντς Μίκελσεν θα ήθελε να έχει μιλήσει με τον Τζόνι Ντεπ...

Ο Μαντς Μίκελσεν έχει πιάσει τα franchise, με τον πιο υπέροχο τρόπο. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στο «Indiana Jones 5», αλλά μεγαλύτερο θόρυβο προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ανέλαβε το ρόλο του Τζόνι Ντεπ στο «Fantastic Beasts», όταν ο ηθοποιός απολύθηκε μετά το πόρισμα της δίκης με την εφημερίδα «The Sun», που δικαιώθηκε για τον χαρακτηρισμό του ως «wife beater», άρα υπαίτιο ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε ακόμη: «Οχι, δεν θα συμμετέχω και χαίρομαι για αυτό.» ο Μαντς Μίκελσεν σχολιάζει το αμερικανικό remake του «Another Round»

Σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times, ο Μαντς Μίκελσεν εξηγεί τη σχέση του με το ρόλο του Γκρίντεβαλντ και με τον ηθοποιό. «Προφανώς η ταινία επρόκειτο να γίνει και προφανώς ο Τζόνι Ντεπ δεν επρόκειτο, πλέον, να συνεργαστεί,» λέει ο Μίκελσεν. «Αλλά εγώ δεν είχα κανέναν διακύβευμα σ' αυτή τη διαμάχη. Και δεν ξέρω τι συνέβη στην προσωπική ζωή του και δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο που έχασε τη δουλειά του, αλλά ήξερα μόνο ότι... το σόου έπρεπε να συνεχίσει. Θα ήθελα πολύ να του έχω μιλήσει γι' αυτό το θέμα, αν είχα την ευκαιρία, αλλά δεν γνωριζόμαστε αρκετά.»

μαντς μίκελσεν 607

Για τη διαδικασία της επιλογής του, ο Μίκελσεν λέει, «Μου τηλεφώνησαν κι ήταν ξεκάθαρο ότι βάζονταν πολύ, ενθουσιάστηκα με το σενάριο κι έτσι είπα ναι. Ξέρω ότι για πολλούς ανθρώπους ήταν αμφιλεγόμενη κίνηση, αλλά έτσι εξελίσσονται τα πράγματα καμιά φορά.»

Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην ταινία έναν Μίκελσεν που να μιμείται τον Ντεπ: «Δεν ήθελα ν' αντιγράψω αυτό που είχε κάνει ο Τζόνι, το να τον κοπιάρω θα ήταν δημιουργική αυτοκτονία. Επρεπε να βρω κάτι που θα ήταν απολύτως δικό μου, αλλά παράλληλα να λειτουργήσω ως γέφυρα με το δικό του ήρωα. Η προσέγγισή μου είναι διαφορετική και η εμφάνιση είναι λίγο αλλιώτικη, αλλά για να τα δούμε αυτά θα πρέπει να περιμένουμε την ταινία, την επόμενη χρονιά.»

Προς το παρόν, απολαμβάνουμε Μαντς Μίκελσεν στο «Ασπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ που βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 1η Ιουλίου.