Buzz

«Indiana Jones 5»: Σταμάτησαν τα γυρίσματα, τραυματίστηκε ο Χάρισον Φορντ

στα 10

Ο Χάρισον Φορντ έβγαλε τον ώμο του και η παραγωγή της 5ης ταινίας του franchise σταματά.

«Indiana Jones 5»: Σταμάτησαν τα γυρίσματα, τραυματίστηκε ο Χάρισον Φορντ

Εδώ και μερικές εβδομάδες, τα γυρίσματα της φιλόδοξης 5ης ταινίας του «Indiana Jones» franchise, με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Μάνγκολντ, παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και διευθυντή φωτογραφίας τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ είχαν ξεκινήσει.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο 78χρονος Χάρισον Φορντ, ο οποίος φορά για 5η φορά τη σήμα-κατατεθέν δερμάτινη fedora του ήρωα και δένει στη ζώνη το μαστίγιό του. Στο πλευρό του, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία δεν είναι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story», ο Τόμπι Τζόουνς (ο οποίος φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από το γύρισμα, αλλά κι ο Μαντς Μίκελσεν!

Indiana Jones 2

Indiana Jones 4

Indiana Jones 3

Indiana Jones 5

Πληροφορίες από το Βόρειο Γιόρκσααϊρ, ήθελαν τον Φορντ σε τέλεια φόρμα: στην καθημερινή του προπόνηση για το ρόλο, κάνει 40 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του.

Πριν λίγο όμως έφτασαν άσχημα νέα από τα γυρίσματα στην Αγγλία, επιβεβαιωμένα με επίσημη δήλωση του στούντιο της Disney: ο Χάρισον Φορντ τραυμάτισε τον ώμο του (πόσο σοβαρά, άγνωστο).

Κατά τη διάρκεια της πρόβας μίας σκηνής πάλης, ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο. Η παραγωγή περιμένει την εκτίμηση της αποθεραπείας του πρωταγωνιστή και το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί αναλόγως.

Η πρεμιέρα του «Indiana Jones 5» έχει από τώρα προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.

Διαβάστε περισσότερα: