Buzz

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ προστέθηκε στο καστ του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

στα 10

Και ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει τη μουσική της ταινίας, η οποία ξεκινά τα γυρίσματα φέτος το καλοκαίρι.

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ προστέθηκε στο καστ του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα την παραμικρή λεπτομέρεια για το σενάριο της ταινίας «Ιντιάνα Τζόουνς 5», η Lucasfilm ανακοίνωσε χτες πως η ταινία ξεκινά τα γυρίσματά της το καλοκαίρι με τον Τζέιμς Μάνγκολντ στην σκηνοθεσία, παίρνοντας τα ηνία από τον Στίβεν Σπίλμπεγκ, ο οποίος εκτελεί χρέη παραγωγού εδώ και με τον Φαίδων Παπαμιχαήλ ως διευθυντή φωτογραφία.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ προστέθηκε στο καστ της ταινίας και θα πρωταγωνιστήσει σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο δίπλα στον Χάρισον Φορντ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γουόλερ-Μπριτζ συνεργάζεται με την Lucasfilm μιας και είχε έναν πολύ μικρό ρόλο στην ταινία «Solo: Α Star Wars Story». Παλιότερα είχε ανακοινωθεί πως το σενάριο της ταινίας είχαν γράψει οι Τζόναθαν Κάσνταν και Ντέιβιντ Κόεπ, αλλά από τότε ο Κόεπ αποχώρησε από το πρότζεκτ και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν κάποιος τον έχει αντικαταστήσει γράφοντας κάτι καινούργιο ή συνεχίζουν με το υπάρχον σενάριο.

Παράλληλα ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει για ακόμα μια φορά τη μουσική για την ταινία, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο του που είχε αρχίσει 40 χρόνια πριν με τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού».

Διαβάστε ακόμα: Σε δυο μήνες ο Χάρισον Φορντ ξεκινά τα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5». Εστω και μόνος του

indiana jones 5 607

Ο Μάνγκολντ δήλωσε πως «είμαι ενθουσιασμένο που ξεκινώ μια νέα περιπέτεια και συνεργάζομαι με μια ομάδα από τους καλύτερους κινηματογραφιστές του χώρου. Ο Στίβεν, ο Χάρισον, η Κάθι, ο Τζον είναι όλοι τους καλλιτεχνικοί ήρωές μου. Οταν προσθέσεις σε αυτούς και την Φίμπι, μια εκθαμβωτική ηθοποιό, μια υπέροχη δημιουργική φωνή και την χημεία την οποία θα φέρει στα γυρίσματα, δεν μπορώ παρά να νιώθω τυχερός όσο και ο Ιντιάνα Τζόουνς».

Η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5», η τελευταία ταινία στην οποία ο Χάρισον Φορντ θα πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον εμβληματικό ρόλο, είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2022.