Buzz

Σε δυο μήνες ο Χάρισον Φορντ ξεκινά τα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5». Εστω και μόνος του

στα 10

Δεν έχει σημασία αν το κοινό ή ο Στίβεν Σπίλμπεργκ το θέλει: ο Χάρισον Φορντ θα φροντίσει να γίνει το (τέταρτο) σίκουελ του Ιντιάνα Τζόουνς!

Σε δυο μήνες ο Χάρισον Φορντ ξεκινά τα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5». Εστω και μόνος του

Εχει ανακοινωθεί εδώ και μια δεκαετία η πέμπτη περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς, με τον Χάρισον Φορντ να φορά πάντα την αγαπημένη του/μας φεντόρα. Στο μεσοδιάστημα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει κάνει επτά ταινίες («Τεντέν», «Το Αλογο του Πολέμου», «Λίνκολν», «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», «The BFG», «The Post» και «Ready Player One»), ολοκληρώνει το «West Side Story» για τον Δεκέμβριο και προετοιμάζει την «Απαγωγή του Εντγκάρντο Μορτάρα».

Δείτε ακόμη: Ενα μικρό αριστούργημα. Δείτε την πρώτη ακρόαση των Μαρκ Χάμιλ & Χάρισον Φορντ για το «Star Wars»

χάρισον φορντ 607

Χωρίς να έχει, ποτέ, αρνηθεί τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5», ο Σπίλμπεργκ μοιάζει να προχωρά όλα τα υπόλοιπα πρότζεκτ του, εκτός από αυτό. Ο Χάρισον Φορντ, αντίθετα, είναι αποφασισμένος ότι η ταινία θα γίνει. Μιλώντας στο CBS, μάλιστα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε δύο μήνες. Τι κι αν δεν έχει ανακοινωθεί κανένα άλλο στοιχείο για την ταινία, κανένα πρόσωπο από τη σύνθεσή της, παρά οι σεναριογράφοι Ντέιβιντ Κεπ και Τζόναθαν Κάσνταν, κανένα άλλο μέλος του καστ.

Δείτε ακόμη: O Στίβεν Σπίλμπεργκ γιορτάζει το τέλος των γυρισμάτων του «West Side Story» με νέες φωτογραφίες

χάρισον φορντ 607

Ο Χάρισον Φορντ δεν είναι μόνο, ακόμα, ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας, έχει και μια στιβαρή πειστικότητα, οπότε βλέποντας το παρακάτω βίντεο, είμαστε έτοιμοι να τον πιστέψουμε. Και να χαμογελάσουμε με την πρώτη του απάντηση, στην ερώτηση ποια πρόκληση αντιμετωπίζει όταν επιστρέφει στους ίδιους ρόλους, χρόνια μετά: «Προσπαθώ να μην δείχνω γελοίος, καθώς τρέχω ολόγυρα με στενά παντελόνια και ψηλές μπότες...» Απολαύστε:


UPDATE 26/2

Το Variety αναφέρει πως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν θα σκηνοθετήσει τελικά τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5» και σκέφτεται να παραδώσει την θέση του στον Τζέιμς Μάνγκολντ, με τον ίδιο να εκτελεί απλά χρέη παραγωγού. Σύμφωνα με πηγή η οποία είναι βρίσκεται στο στενό κύκλο του Σπίλμπεργκ, η απόφαση για την αποχώρησή του πάρθηκε εξ ολοκλήρου από τον ίδιο λέγοντας πως είναι καιρός να παραδώσει το μαστίγιο του Ιντι σε μια νέα γενιά σκηνοθετών για να δώσουν την δική τους οπτική στο franchise. Καμία άλλη δήλωση δεν έχει γίνει από το στούντιο. Περιμένουμε νεότερα.