Buzz

Ο Μαντς Μίκελσεν διάβασε το σενάριο του «Indiana Jones 5» και ενθουσιάστηκε!

στα 10

«Είναι όσα ονειρευόμουν και ακόμα παραπάνω...»

Ο Μαντς Μίκελσεν διάβασε το σενάριο του «Indiana Jones 5» και ενθουσιάστηκε!

Η Lucasfilm προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την ολοκλήρωση της προπαραγωγής και του καστ, καθώς σε λίγο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της φιλόδοξης 5ης ταινίας του «Indiana Jones» franchise. Με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να τελεί πλέον χρέη παραγωγού, ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ ο Φαίδων Παπαμιχαήλ αναλαμβάνει τη διεύθυνση φωτογραφίας.

Κι ενώ δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέρειες για το σενάριο, έχουμε μία ιδέα για το καστ που θα πλαισιώνει τον 78χρονο Χάρισον Φορντ: Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία δεν είναι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story», αλλά και ο Μαντς Μίκελσεν!

Διαβάστε κι αυτό: Πίνω και μεθώ όταν ακούω ότι o Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ετοιμάζεται για το αμερικανικό «Another Round»

Mads Mikkelsen 607 1

Ο τελευταίος έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη και ρωτήθηκε φυσικά για το αν περιμένει τα γυρίσματα με ενθουσιασμό.

«Ναι, είμαι πολύ, πάρα πολύ, ενθουσιασμένος για το "Indiana Jones 5". Εβαλα και είδα ξανά τους "Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού" τις προάλλες. Κι ακόμα στέκεται γιατί είναι τόσο γοητευτικό, τόσο καλογυρισμένο, βασισμένο σε τόσο δυνατή αφήγηση. Είναι λοιπόν μεγάλη μου τιμή να γίνω μέρος αυτού του franchise, με το οποίο μεγάλωσα κι ο ίδιος!»

Είχα την τύχη να μπορώ να διαβάσω το σενάριο από πριν. Και, ναι, είναι ότι ονειρευόμουν κι ακόμα παραπάνω. Είναι υπέροχο!»

Mads Mikkelsen 607

Πιστεύει ότι θα του επιτραπεί να πλάσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, που θα έρθει αντιμέτωπος με το θρύλο του Ιντιάνα Τζόουνς;

«Ναι, πιστεύω ότι αυτό ζητείται από μένα, αυτό θέλουν: να πλάσω έναν χαρακτήρα. Νομίζω ότι για αυτό διαλέγουν ηθοποιούς που έχουν την τάση να δουλεύουν έτσι, να έχουν ιδέες και να συνεργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση. Και συγκεκριμένα εδώ, αυτή είναι η μίξη: γύρω από τον «αρρενωπό ήρωα Ιντιάνα» υπάρχει μια σειρά από larger-than-life χαρακτήρες, κακούς που έχουν μία "30ς Πίτερ Λόρε" διάσταση. Το ενδιαφέρον είναι και το χιούμορ που υπάρχει ταυτόχρονα. Σε κάνει να νιώθεις ότι παίζεις σε διαφορετικά κινηματογραφική είδη, όλα σε μία ταινία...»

Διαβάστε περισσότερα: