Buzz

Πως θα ήταν αν ο Τομ Σέλεκ είχε πάρει τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς;

στα 10

Ενα βίντεο έχει σίγουρα την απάντηση.

Πως θα ήταν αν ο Τομ Σέλεκ είχε πάρει τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς;

O Ιντιάνα Τζόουνς είναι σίγουρα ένας από τους κλασσικότερους και πιο αναγνωρίσιμους κινηματογραφικούς χαρακτήρες που πέρασαν ποτέ από την μεγάλη οθόνη. Και αυτό κυρίως οφείλεται, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, στον απίστευτα χαρισματικό Χάρισον Φορντ, ο οποίος ήταν γεννημένος για αυτόν τον ρόλο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χάρισον Φορντ δεν θα αφήσει εύκολα τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς να πάει σε άλλον

Αλλά πριν ο Φορντ φορέσει το χαρακτηριστικό καπέλο και κρατήσει το μαστίγιο στα χέρια του, υπήρχαν αρκετοί υποψήφιοι για τον ρόλο. Ο ποιο γνωστός από όλους φυσικά ήταν ο Τομ Σέλεκ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στο να τον πάρει. Ισως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζορτζ Λούκας τότε είχαν εντυπωσιαστεί από τα αρκετά πιο μάτσο χαρακτηριστικά του Σέλεκ, αλλά, ευτυχώς για όλους μας, ο ρόλος πήγε στον Φορντ.


Σίγουρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν άλλον να παίζει τον Ιντυ, αλλά σίγουρα μας έχει περάσει από το μυαλό αυτό το τι θα γινόταν αν η γοητεία του Σέλεκ είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες. Ο YouTuber Sham00K αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα δημιουργώντας ένα κλιπ στο οποίο παίρνει μια σκηνή από κάθε ταινία της original τριλογίας, βάζοντας το πρόσωπο του Σέλεκ πάνω στον Ιντύ. Το αποτέλεσμα δείχνει άκρως εντυπωσιακό, αλλά και πάλι εμείς προτιμούμε τον Φορντ. Δείτε το παρακάτω.