Buzz

Ο Χάρισον Φορντ δεν θα αφήσει εύκολα τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς να πάει σε άλλον

στα 10

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ρόλος αυτός θα πεθάνει μαζί του.

Ο Χάρισον Φορντ δεν θα αφήσει εύκολα τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς να πάει σε άλλον

Ο Χάρισον Φορντ ετοιμάζεται να υποδυθεί σύντομα, για τελευταία φορά, τον Ιντιάνα Τζόουνς, έναν ρόλο που αγαπήθηκε πολύ, ίσως και λίγο παραπάνω, από το κοινό από ότι εκείνον του Χαν Σόλο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε – μάλλον κανέναν – να παίξει τον ρόλο αυτό. Ακόμα και λίγους μήνες πριν, στις φήμες που ήθελαν τον Κρις Πρατ να παίρνει τον ρόλο από τα χέρια του, ο Φορντ είχε πει πως «ή αυτός ή εγώ.»

Και από ότι φαίνεται η στάση του δεν έχει αλλάξει. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε ποιος θα ήθελε να πάρει την σκυτάλη αφού τελειώσει με τον ρόλο αυτό, ο Φορντ απλά απάντησε ευθέως πως «κανείς δεν πρόκειται να γίνει ο Ιντιάνα Τζόουνς. Δεν το καταλαβαίνετε; Εγώ είμαι ο Ιντιάνα Τζόουνς. Οταν θα φύγω θα φύγει κι αυτός. Είναι εύκολο.»

Διαβάστε ακόμα: «Ή εγώ ή αυτός». Ο Χάρισον Φορντ απαντά στις φήμες που θέλουν τον Κρις Πρατ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς

Μάλιστα μπέρδεψε και τους Κρις καθώς συνέχισε λέγοντας «είναι περίεργος τρόπος να το μαθαίνει ο Κρις Πάιν αυτό. Λυπάμαι φίλε.»

Το σενάριο του Ιντιάνα Τζόουνς 5 θα ξεκινήσουν σύντομα, σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και σενάριο του Τζον Κάσνταν και η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2021, μιας και ο Σπίλμπεργκ θα γυρίσει πρώτα το «West Side Story». Πάντως, ο Σπίλμπεργκ θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές του Ιντιάνα, συγκρίνοντας την τύχη του Χάρισον Φορντ στο άλλο του σούπερ εμβληματικό ρόλο - αυτό του Χαν Σόλο στο «Star Wars», είχε δηλώσει πως «το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν σκοτώνω τον Χάρισον στο 5ο Ιντιάνα Τζόουνς. Δε θα έχει την τύχη του Χαν Σόλο...».

Διαβάστε ακόμη