Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ανεβαίνει στο αεροπλάνο του «Blackhawk» για την DC Comics

στα 10

Μοιάζει τόσο φυσική επιλογή, που μπορούμε να πούμε κι ότι άργησε!

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ανεβαίνει στο αεροπλάνο του «Blackhawk» για την DC Comics

Ενα σύμπαν κομιξικό, με τη fanboy αθωότητα που αυτό συνεπάγεται. Ενας ήρωας που αντιμετωπίζει δυσκολίες και καλείται να διασώσει τον κόσμο. Κι όλα αυτά, στην περίοδο του Β' Παγκόσμιου. Ναι, ο «Blackhawk» της DC Comics μοιάζει φτιαγμένος για να τον αναλάβει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ - κι αυτό ακριβώς θα συμβεί!

Διαβάστε ακόμη: Στίβεν Σπίλμπεργκ | «Οσο πιο δύσκολος γίνεται ο κόσμος, τόσο πρέπει να πιστεύουμε στη μαγεία»

Στην πρώτη του βουτιά στο σύμπαν της DC, ο Σπίλμπεργκ θ' αναλάβει χρέη παραγωγού, με τη δική του Amblin Entertainment και για λογαριασμό της Warner Bros., την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ «Μπλάκχωκ», που ξεκίνησε το 1941 ο Γουιλ Αϊζνερ, μαζί με τους Μπομπ Πάουελ και Τσακ Κουιντέρα και που παρακολουθεί μια ομάδα ηρωικών πιλότων, με τον Μπλάκχωκ επικεφαλής, που μάχονται εναντίον των Ναζί.

blackhawk 607

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Ντέιβιντ Κεπ, συνεργάτης του Σπίλμπεργκ στα «Jurassic Park» και «The Lost World: Jurassic Park», «War of the Worlds» αλλά και στον πιο πρόσφατο Ιντιάνα Τζόουνς, το «Kingdom of the Crystal Skull», ενώ ο ίδιος ο Σπίλμπεργκ, προς το παρόν, σχεδιάζει και να σκηνοθετήσει την ταινία, αφού βέβαια ολοκληρώσει τα τρέχοντα πρότζεκτ του, τον επόμενο Ιντιάνα Τζόουνς και το ριμέικ του «West Side Story». Αν, βέβαια, υπολογίσουμε ότι ο Σπίλμπεργκ μέσα σ' ένα χρόνο έκανε το «The Post» και το «Ready Player One», αλλά και τη βιασύνη της DC / Warner για τη δημοσιότητα μιας τέτοιας ταινίας, μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

Διαβάστε ακόμη: