Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μας έχει νέα για τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

στα 10

Μια ανάσα πριν την έξοδο του «Ready Player One» στις αίθουσες, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε τα πλάνα του για το μέλλον του Ιντι.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μας έχει νέα για τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, για να παραλάβει το βραβείο του στα Rakuten TV Empire Awards - και, με την ευκαιρία, σε βρετανικό έδαφος, έκανε τη δήλωσή του για τα γυρίσματα της επόμενης, πέμπτης στη σειρά, περιπέτειας του Ιντιάνα Τζόουνς.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βάζει πλώρη για τον επόμενο Ιντιάνα Τζόουνς και το «West Side Story»

indiana jones raiders crystal skull 607Στίβεν Σπίλμπεργκ, Χάριστον Φορντ, στα γυρίσματα του «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull»

Συγκεκριμένα, ο Σπίλμπεργκ είπε, εύγλωττα: «Πάντα αξίζει τον κόπο το ταξίδι, προκειμένου να δουλέψω με τους άφθονους ταλαντούχους κινηματογραφιστές που διαθέτει το Ηνωμένο Βασίλειο. Τους ηθοποιούς και το συνεργείο, τους μακενίστες, τους ηλεκτρολόγους, τους οδηγούς - όλους εκείνους που μ' έχουν βοηθήσει να κάνω τις ταινίες μου εδώ και θα συνεχίσουν να με βοηθούν να κάνω τις ταινίες μου εδώ, όταν επιστρέψω τον Απρίλιο του 2019 για να γυρίσω τον πέμπτο Ιντιάνα Τζόουνς ακριβώς εδώ».

Διαβάστε ακόμη: «Είναι πιο σημαντικό απ' όσο μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλάει για το #TimesUp

indiana jones temple of doom 607Κέιτ Κάπσο, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζορτζ Λούκας, Χάρισον Φορντ, «Indiana Jones and the Temple of Doom»

Συνεπώς, ο «Ιντιάνα Τζόουνς 5», που είχε αρχική ημερομηνία εξόδου στις 19 Ιουλίου του 2019, μετακινείται για τον Ιούλιο του 2020, όταν ο Σπίλμπεργκ θα είναι 74 κι ο Χάρισον Φορντ (που ναι, θα κρατήσει τον εμβληματικό ρόλο του), 78 χρόνων, αλλά κι οι δυο, όπως φαίνεται, με αμείωτη διάθεση και αντοχή. Απόδειξη, άλλωστε, ότι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, τρεις μόλις μήνες μετά το οσκαρικό «The Post», λανσάρει το «Ready Player One» που περιμένουμε στις ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη: Τι μόλις αποκάλυψε ο Σπίλμπεργκ για την τύχη του Ιντιάνα Τζόουνς