Buzz

Το «Ιντιάνα Τζόουνς 5» ξεκινά τα γυρίσματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο

στα 10

Και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά.

Το «Ιντιάνα Τζόουνς 5» ξεκινά τα γυρίσματά του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Χάρισον Φορντ ετοιμάζεται να φορέσει ξανά την φεντόρα και να πιάσει το μαστίγιό του Δρ. Χένρι Τζόουνς γιατί η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» ξεκινάει τα γυρίσματά της την επόμενη εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Deadline αναφέρει πως «τα γυρίσματα είναι έτοιμα να αρχίσουν για την πέμπτη ταινία του πολυαγαπημένου αυτού franchise στο Pinewood Studios και σε άλλες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο», συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Φορντ εθεάθει κοντά στα στούντιο αυτά. Μάλιστα στο Reddit υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες από τα σκηνικά τα οποία ήδη άρχισαν να στήνονται εκεί σε διάφορες τοποθεσίες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μαντς Μίκελσεν διάβασε το σενάριο του «Indiana Jones 5» και ενθουσιάστηκε!

indiana jones 5 607

indiana jones 5 607

Με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να τελεί πλέον χρέη παραγωγού, ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ ο Φαίδων Παπαμιχαήλ αναλαμβάνει τη διεύθυνση φωτογραφίας. Κι ενώ δεν έχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για το σενάριο και τους νέους χαρακτήρες που θα συνοδεύσουν τον 78χρονο Χάρισον Φορντ στις περιπέτειές του, γνωρίζουμε ήδη πως η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια (όχι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story») και ο Μαντς Μίκελσεν θα παίξει τον ρόλο του κακού.

Παλιότερα είχε ανακοινωθεί πως το σενάριο της ταινίας είχαν γράψει οι Τζόναθαν Κάσνταν και Ντέιβιντ Κόεπ, αλλά από τότε ο Κόεπ αποχώρησε από το πρότζεκτ και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν κάποιος τον έχει αντικαταστήσει γράφοντας κάτι καινούργιο ή συνεχίζουν με το υπάρχον σενάριο. Παράλληλα ο Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει για να γράψει για ακόμα μια φορά τη μουσική για την ταινία, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο του που είχε αρχίσει 40 χρόνια πριν με τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού».

Η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5», η τελευταία ταινία στην οποία ο Χάρισον Φορντ θα πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον εμβληματικό ρόλο, είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου 2022.