Buzz

5 πρωταγωνίστριες + 2 τραγουδίστριες συναγωνίζονται για να παίξουν την Madonna στην αυτοβιογραφία της

στα 10

Μήνες ακροάσεων και τώρα, στην τελική ευθεία, βρίσκονται 7 γνωστές σταρ. Ποιες είναι;

5 πρωταγωνίστριες + 2 τραγουδίστριες συναγωνίζονται για να παίξουν την Madonna στην αυτοβιογραφία της

Το φθινόπωρο του 2020 η Madonna επιβεβαίωνε με ένα Instagram Live ότι το μυστικό πρότζεκτ στο οποίο δούλευε από την αρχή της καραντίνας ήταν η ταινία με θέμα τη ζωή της.

Τότε, δίπλα της στο live καθόταν η Ντιάμπλο Κόντι («Juno», «Young Adult», «Tully») και η ανακοίνωσε την ήθελε να συνυπογράφουν το σενάριο, μαζί με την 62χρονη ντίβα. Λίγους μήνες μετά, φήμες ήθελαν την Κόντι να αποχωρεί από το πρότζεκτ (με σπόντες που ήθελαν την Madonna με πολύ ισχυρή άποψη στις καλλιτεχνικές τους διαφωνίες).

Εχουν περάσει 18 μήνες και η διαδικασία είναι ακόμα αργή και προσεχτική. Ιδιαίτερα στο casting - εκεί το Material Girl μοιάζει να έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις από την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει.

Φλορενς πιου Φλόρενς Πιου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η casting director Κάρμεν Κιούμπα έχει προσεγγίσει όλα τα χοτ ονόματα και όλες τους περνούν από αιματηρές ακροάσεις.

«Η διαδικασία είναι εξοντωτική» καταθέτουν ανώνυμοι μάρτυρες για τις οντισιόν της τελειομανούς Madonna. «Αυτή που θα κερδίσει το ρόλο πρέπει να μπορεί να τα κάνει όλα.»

Εκτός από τις αναγνώσεις του σεναρίου και τις φωνητικές ακροάσεις, υποβάλει τις ηθοποιούς σε 11ωρες (!) πρόβες με τον προσωπικό της χορογράφο και μερικές με την ίδια παρούσα.

Bebe Μπίμπι Ρέξα

Ποιες έχουν ξεχωρίσει και είναι στην τελική ευθεία για το ρόλο: 5 γνωστές και λιγότερο γνωστές πρωταγωνίστριες και 2 τραγουδίστριες.

Οι Φλόρενς Πιου («Μικρές Κυρίες», «Μεσοκαλόκαιρο»), Tζούλια Γκάρνερ («The Assistant», «Ozark») Aλέξα Ντέμι («Euphoria»), Οντέσα Γιάνγκ («The Staircase»), Εμα Λερντ («Mayor of Kingstown») και οι ποπ ντίβας Μπίμπι Ρέξα και Σκάι Φερέιρα.

Julia Garner Tζούλια Γκάρνερ

«Η ταινία θα δείχνει τον αγώνα μου ως καλλιτέχνης να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου. Θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα - το making of μιας superstar.»

Η Madonna διευκρίνησε ότι έχουν ήδη γράψει 107 σελίδες σεναρίου κι ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ταινία σ' ένα δίωρο, όπως τους συμβουλεύει η παραγωγός τους Εϊμι Πασκάλ η οποία έχει αναλάβει την ταινία.

Διαβάστε κι αυτό: Truth or Dare? Οι ταινίες της Madonna από τη χειρότερη στην καλύτερη

euphoria Aλέξα Ντέμι

«Μιλάμε για τον Αντι Γουόρχολ, τον Κιθ Χέρινγκ, τον Ζαν Μισέλ Μπασκιάτ - για το νεοϋορκέζικο περιβάλλον στο Lower East Side των 80ς που ανέθρεψε καλλιτέχνες. Εκεί μεγάλωσα κι ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου και οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ελπίζω να καταφέρω να εκφράσω σωστά πόσο αξέχαστη περίοδος ήταν εκείνη για την τέχνη στην Νέα Υόρκη....»

Η Μadonna επίσης ξεκαθαρίζει ότι η ταινία θα έχει επίκεντρο την ίδια τη μουσική, αλλά δε θα είναι μιούζικαλ. «Ομως η ηθοποιός που θα με ερμηνεύσει θα τραγουδήσει πολλά από τα τραγούδια μου.»

Ποια θα είναι αυτή άραγε;

Διαβάστε περισσότερα: