Buzz

Η Madonna γράφει την κινηματογραφική αυτοβιογραφία της

στα 10

Μαζί με την Ντιάμπλο «Juno» Κόντι. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον.

Η Madonna γράφει την κινηματογραφική αυτοβιογραφία της

Η Madonna επιβεβαίωσε με ένα Instagram Live ότι το μυστικό πρότζεκτ στο οποίο δούλευε από την αρχή της καραντίνας ήταν η ταινία με θέμα τη ζωή της. Δίπλα της στο live εμφανίζεται η Ντιάμπλο Κόντι («Juno», «Young Adult», «Tully») με την οποία συνυπογράφουν το σενάριο.

«Η ταινία θα δείχνει τον αγώνα μου ως καλλιτέχνης να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου. Θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα - το making of μιας superstar.»

Η Madonna διευκρίνησε ότι έχουν ήδη γράψει 107 σελίδες σεναρίου κι ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ταινία σ' ένα δίωρο, όπως τους συμβουλεύει η παραγωγός τους Εϊμι Πασκάλ η οποία έχει αναλάβει την ταινία.

Διαβάστε κι αυτό: Truth or Dare? Οι ταινίες της Madonna από τη χειρότερη στην καλύτερη

Madonna Diablo 607 1

«Μιλάμε για τον Αντι Γουόρχολ, τον Κιθ Χέρινγκ, τον Ζαν Μισέλ Μπασκιάτ - για το νεοϋορκέζικο περιβάλλον στο Lower East Side των 80ς που ανέθρεψε καλλιτέχνες. Εκεί μεγάλωσα κι ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου και οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ελπίζω να καταφέρω να εκφράσω σωστά πόσο αξέχαστη περίοδος ήταν εκείνη για την τέχνη στην Νέα Υόρκη....»

Είναι βέβαιο ότι η Κόντι έχει μπροστά της δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να βρει τον σωστό σαρκαστικό, μαύρο, ειλικρινή τόνο για να περάσει κι όσα ήταν αμφιλεγόμενα στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από τη σχέση της με την αδελφή της, μέχρι τις θύελλες που έφερε το «Like a Prayer» (με την Pepsi να ακυρώνει ένα διαφημιστικό που γύρισαν μαζί μετά το θρησκευτικό σκάνδαλο) μέχρι τα δύσκολα γυρίσμα της «Εβίτα» και την ένταση με τον Αντριου Λόιντ Βέμπερ.

«Οχι, ο Αντριου δεν ήταν καλός μαζί μου. Κάθε μέρα πίστευα ότι θα απολυθώ. Κάθε μέρα πάθαινα κρίσεις πανικού. Δεν με ήθελε στην ταινία...»

Madonna Diablo 607 2

Η Μadonna επίσης ξεκαθαρίζει ότι η ταινία θα έχει επίκεντρο την ίδια τη μουσική, αλλά δε θα είναι μιούζικαλ. «Ομως η ηθοποιός που θα με ερμηνεύσει θα τραγουδήσει πολλά από τα τραγούδια μου.»

Ποια θα είνα αυτή; Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι τον ρόλο κέρδισε η Τζούλια Γκάρνερ («The Assistant», «Ozark»), καθώς τόσο η Madonna όσο κι ο μάνατζέρ της άρχισαν να την ακολουθούν στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα: