Buzz

Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως αυτός ήταν να τραγουδήσει αρχικά το θέμα του τελευταίου Τζέιμς Μποντ

στα 10

Μιλώντας σε ένα podcast ο Βρετανός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήταν είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, μέχρι που άλλαξαν οι σκηνοθέτες.

Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως αυτός ήταν να τραγουδήσει αρχικά το θέμα του τελευταίου Τζέιμς Μποντ

Το τραγούδι της Μπίλι Αϊλις «No Time to Die» κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις όταν παίχτηκε δίπλα στην τελευταία, 25η ταινία, του Τζέιμς Μποντ, αλλά και πολλά βραβεία, ανάμεσά τους Οσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Grammy. Αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν τελείως διαφορετικά μιας και Εντ Σίραν ήταν αρχικά εκείνος να τραγουδήσει το κεντρικό θέμα της ταινίας.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος κατά την διάρκεια μια συνέντευξής του στο podcast «The Peter Crouch Podcast», λέγοντας πως είχε ξεκινήσει να γράφει τη μπαλάντα του, μέχρι που η ταινία αποφάσισε να πάει σε μια διαφορετική κατεύθυνση, με την Αϊλις και τον αδερφό της Φινέας, να αναλαμβάνουν την σύνθεση του κεντρικού τραγουδιού.

«Είχα την ευκαιρία να το κάνω. Άλλαξαν σκηνοθέτες και μετά απλά άλλαξαν σενάρια, και αυτό ήταν όλο. Αλλά είχαμε κάνει όλες τις συναντήσεις. Είχα αρχίσει να το γράφω», είπε ο Σίραν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε πώς θα ήταν ο δικός του Τζέιμς Μποντ που ακυρώθηκε

no time to die nova

Και συνέχισε λέγοντας «πρέπει - τελικά, ως Βρετανός τραγουδιστής - να θέλεις να κάνεις ένα τραγούδι Μποντ. Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν πόνεσα που δεν το έκανα. Αν επιστρέψουν, θα πω, “ναι, φυσικά και θέλω”.»

Την ταινία αρχικά ήταν προγραμματισμένο να την σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, αλλά τελικά αποχώρησε λόγω καλλιτεχνικών διαφορών με τον Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Οσο αφορά το μέλλον του franchise πάντως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό μέχρι να δούμε ποιος θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μποντ.