Buzz

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι λέει πως ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά

στα 10

Και σύμφωνα με την ίδια δεν υπάρχει κάνεις υποψήφιος μέχρι στιγμής για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ μιας και δεν υπάρχει ακόμα κανένα σενάριο.

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι λέει πως ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι τουλάχιστον δυο χρόνια μακριά

Για πολλούς το «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα ήταν το καλύτερο κλείσιμο της θητείας του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, μετά από πέντε ταινίες οι οποίες κάλυπταν μια διάρκεια 15 χρόνων. Και φυσικά τώρα έχουν αρχίσει τα στοιχήματα για το ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει αυτόν τον εμβληματικό ρόλο, αλλά και πότε θα δούμε τη νέα ταινία του στις αίθουσες.

Σύμφωνα όμως με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κάτι τέτοιο θα πάρει χρόνια. Οπως αναφέρει το Deadline η Μπρόκολι έδωσε μια μικρή ενημέρωση όσο αφορά το franchise, κατά την διάρκεια ενός επίσημου γεύματος στο Λονδίνου για να τιμήσουν την ένταξή εκείνης και του αδερφού της Μάικλ Γουίλσον ως μέλη στο BFI, όπου αποκάλυψε πως η παραγωγή της νέας ταινίας Μποντ δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024 και δεν έχουν κάποιον στο μυαλό για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ μιας και δεν υπάρχει ακόμα κανένα σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνι Μπόιλ αποκάλυψε πώς θα ήταν ο δικός του Τζέιμς Μποντ που ακυρώθηκε

no time to die nova

«Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος. Δουλεύουμε πού να πάμε μετά με τον χαρακτήρα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, στην πραγματικότητα, είναι μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο», είπε η Μπρόκολι. Πόσος θα είναι αυτός ο χρόνος; Σύμφωνα πάλι με την ίδια «θα έλεγα ότι τα γυρίσματα είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά.»

Πάντως κάποιοι φανς θέλουν τον επόμενο Μποντ να μην είναι λευκός άντρας αλλά να είναι είτε μαύρος, είτε Ασιάτης, είτε από τη Μέση Ανατολή, είτε, ακόμα, και γυναίκα. Αλλά σύμφωνα με την Μπρόκολι τα πάντα είναι στο τραπέζι εκτός από το να είναι γυναίκα ή να μην είναι Βρετανός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια περίπου θα γνωρίζουμε αυτή την επανευφεύρεση του Μποντ.