Buzz

Θέλετε να κερδίσετε ένα δείπνο με τον Λεονάρντο και την Κέιτ;

στα 10

Oι δύο οσκαρικοί πρωταγωνιστές και κολλητοί φίλοι θα μοιραστούν ένα φαγητό με κάποιον τυχερό που θα συμμετέχει στη φιλανθρωπική τους καμπάνια. Διαβάστε αναλυτικά...

Θέλετε να κερδίσετε ένα δείπνο με τον Λεονάρντο και την Κέιτ;

Ο Τζακ και η Ρόουζ θα κάνουν ένα reunion για φιλανθρωπικό σκοπό: ένα πριβέ δείπνο με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι το δώρο κάποιου τυχερού που θα πάρει μέρος στη δημοπρασία που στηρίζει τις φιλανθρωπικές κι ακτιβιστικές οργανώσεις των δύο οσκαρικών πρωταγωνιστών.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάθε χρόνο διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό γκαλά για να στηρίξει το Leonardo DiCaprio Foundation, που προωθεί τα περιβαντολλογικά, οικολογικά θέματα του πλανήτη, προτείνοντας εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις που δεν πλήττουν τα λιγοστά μας αποθέματα.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Λεονάρντο θα σώσει τον κόσμο!

Leonardo DiCaprio Kate Winslet 607

Φέτος, το γκαλά θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου στο Σαιν Τροπέ της νότιας Γαλλίας. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί και η δημοπρασία. Ο τυχερός (και πολύ πλούσιος, φυσικά) θα κερδίσει ένα δείπνο με την παρέα των ΝτιΚάπριο-Γουίνσλετ αυτό το φθινόπωρο στην Νέα Υόρκη.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το γκαλά θα διατεθεί στο Leonardo DiCaprio Foundation (ο ΝτιΚάπριο έχει καταφέρει με μέσω του ιδρύματος να δωρίσει 80 εκατομμύρια δολλάρια σε περιβαντολλογικές ενέργειες) αλλά και στη GoFundMe καμπάνια της Γουίνσλετ που προσπαθεί να βοηθήσει μία καρκινοπαθή νεαρή μητέρα στην Αγγλία για να ανταπεξέλθει οικονομικά στη θεραπεία της.

Διαβάστε περισσότερα: Αγγελιοφόρος Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Leonardo DiCaprio Messenger of Peace1 607

Στο γκαλά θα τραγουδήσει ο Λένι Κράβιτς και θα παραβρεθεί η Δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, που θα τιμηθεί με το βραβείο «New World Leadership Award» για το έργο της στο να μετατρέψει το Παρίσι σ' ένα μοντέλο πόλης που εφήρμοσε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Πέρσι, η δημοπρασία της αντίστοιχης βραδιάς είχε συγκεντρώσει 45 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους είχαν βρεθεί οι Μπόνο, Κρις Ροκ, Μαράια Κάρεϊ, Τόμπι Μαγκουάιρ, Ναόμι Κάμπελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντουαρντ Νόρτον, Τζόνα Χιλ.

Διαβάστε περισσότερα: