Buzz

The Devil made me do it. Ο «Constantine» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

στα 10

Και μάλιστα με τον Κιάνου Ριβς και Φράνσις Λόρενς να επιστρέφουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην σκηνοθεσία αντίστοιχα.

The Devil made me do it. Ο «Constantine» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Εχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που η ταινία του Φράνσις Λόρενς «Constantine» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς στον ρόλο του ντεντέκτιβ παραφυσικών φαινομένων, όπου προσπαθούσε να βοηθήσει μια αστυνομικό να αποδείξει πως η ο θάνατος της αδερφής της δεν ήταν αυτοκτονία αλλά κάτι παραπάνω, παίχτηκε στη μεγάλη οθόνη. Και μπορεί να μην πήρε τις καλύτερες κριτικές αλλά κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο φανατικό κοινό το οποίο ζητούσε όλο αυτόν τον καιρό ένα κινηματογραγικό σίκουελ.

Αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιος έκανε συμφωνία με τον διάβολο γιατί ο Τζον Κόνσταντίν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα με τον Ριβς να επιστρέφει στον ρόλο και τον Λόρενς στην σκηνοθετική καρέκλα. Αυτό επιβεβαίωσε το Deadline με άρθρο του λέγοντας επίσης πως ο Ακίβα Γκόλντσμαν θα γράψει το σενάριο της ταινίας με τους Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και Χάνα Μινγκέλα να αναλαμβάνουν την παραγωγή μέσω του στούντιο Bad Robot.

Διαβάστε ακόμα: To «BioShock» γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς

constantine

Το τιτλοφορημένο, μέχρι στιγμής, «Constantine 2», θα βρει τον Τζον Κόνσταντιν αρκετά μεγαλύτερο και (ίσως) σοφότερο. Στην πρώτη ταινία κατάφερε να επιβιώσει από το καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο με την βοήθεια του Διαβόλου, αλλά στην πορεία όλοι όσοι νοιάζονταν για εκείνον κατέληγαν νεκροί. Στα κόμικς υπάρχει μια σαφή σύνδεση με το σύμπαν της DC, ενώ πλέον ο Κόνσταντιν έχει επιβεβαιωθεί ως αμφιφυλόφιλος άντρας, κάτι που δεν είναι γνωστό εάν θα υιοθετήσει και η ταινία.

Ο Κόνσταντιν είχε την δική του σειρά για μια σεζόν στο CW, με τον Ματ Ράιαν στον ρόλο, ενώ πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του και ως γυναίκα στο «The Sandman» του Netflix με την Τζίνα Κόλμαν στον ρόλο ως Τζοάνα Κόνσταντιν. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας μιας και Λόρενς είναι απασχολημένος με το πρίκουελ του «Hunger Games».