Buzz

Η Ανα ντε Αρμας αποκάλυψε πως το άγχος βοήθησε στην ερμηνεία της στο «Blonde»

στα 10

Η ντε Αρμας μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας του Αντριου Ντόμινικ και για το πώς δεν άφησε το άγχος της να την καταβάλλει.

Η Ανα ντε Αρμας αποκάλυψε πως το άγχος βοήθησε στην ερμηνεία της στο «Blonde»

Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί στο Λίντο της Βενετίας η παγκόσμια πρεμιέρα της νέα ταινίας του Αντριου Ντόμινικ «Blonde» σε παραγωγή του Netflix. Φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στην πρωταγωνίστρια Ανα ντε Αρμας η οποία υποδύεται την Μέριλιν Μονρόε, το οποίο από μόνο του προκαλεί αρκετό άγχος και πίεση, κάτι που και η ίδια γνώριζε πολύ καλά όταν πήρε τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μιλώντας στο περιοδικό Empire, η ντε Αρμας μίλησε για το τεράστιο άγχος που της προκάλεσαν τα γυρίσματα, εξάλλου είναι Κολομβιανή ηθοποιός η οποία ερμηνεύει μια Αμερικανίδα, κάτι που όμως δεν άφησε να επηρεάσει την ερμηνεία της αλλά το διοχέτευσε σε αυτή, φέρνοντάς την έτσι πιο κοντά στην ίδια την Μονρόε. «Ημουν ανασφαλής για τη φωνή μου, για την προφορά, για τη χορογραφία, για τη συνεργασία με Αμερικανούς ηθοποιούς που την ξέρουν καλύτερα από εμένα, για τα πάντα! Ολα αυτά ήταν ακριβώς αυτά που θα ένιωθε και η ίδια. Οπότε ήταν απίστευτο. Παρόλο που φαίνεται ότι όλα ήταν πολύ λυπηρά, και αρκετά κλάματα και τραυματικά πράγματα να συμβαίνουν, περάσαμε υπέροχα.»

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο trailer του «Blonde» είναι εδώ (και όλοι θα προτιμήσουμε τις ξανθιές)

blonde

Μάλιστα ο Ντόμινικ προσπάθησε να ηρεμήσει τους ηθοποιούς και το συνεργείο του, και να διώξει τους όποιους φόβους τους, δίνοντάς τους μια «βίβλο» με φωτογραφίες και άλλα πράγματα που έδειχνε από που εμπνεύστηκε όλα όσα έκανε, προσπαθώντας να παραμείνει πιστός στην αυθεντικότητα της εποχής. «Ο Αντριου μας έδωσε μια βίβλο με 700 και κάτι εικόνες. Ολόκληρη η ταινία ήταν σε αυτή τη βίβλο, εικόνα προς εικόνα, κάθε σκηνή. Αυτή η σχέση μεταξύ του ασπρόμαυρου και του χρώματος δεν είναι τυχαία είναι λόγω των εικόνων. Θέλει το κοινό να συνδεθεί με την ταινία αμέσως, ακόμα και στο υποσυνείδητό του, σε κάτι που έχει ήδη δει, και να το βάλει στην ιστορία», είπε η ντε Αρμας.

Η ταινία «Blonde» βασίζεται στην βιογραφία της Μονρόε από το ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Οουτς και πρόσφατα κρίθηκε ως ακατάλληλη για ανηλίκους, δηλαδή NC-17 (ακατάλληλη για κάτω των 17) για το «σεξουαλικό περιεχόμενο» της. Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει πως «επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή μιας από τις πιο διαχρονικές γυναίκες του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, μέσα από την άνοδό της στα αστέρια και τις ρομαντικές της περιπτύξεις, το “Blonde” θολώνει τις γραμμές των γεγονότων και της φαντασίας για να εξερευνήσει τον διαχωρισμό εκείνον μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού εαυτού της.»

Το «Blonde» θα κάνει πρεμιέρα στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.