Buzz

Το πρώτο trailer του «Blonde» είναι εδώ (και όλοι θα προτιμήσουμε τις ξανθιές)

στα 10

Το trailer μάς υποψιάζει για πολλά παραπάνω από τη μεταμόρφωση της Ανα ντε Αρμας σε Μέριλιν Μονρόε, που, ναι, είναι συγκλονιστική...

Το πρώτο trailer του «Blonde» είναι εδώ (και όλοι θα προτιμήσουμε τις ξανθιές)

Σε λίγο καιρό θα κάνει την πρεμιέρα του στο διαγωνιστικό τμήμα του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Σήμερα, το trailer του «Blonde» του Αντριου Ντόμινικ, με πραταγωνίστρια την Ανα ντε Αρμας στο ρόλο της Μέριλιν Μονρόε, κάνει πρεμιέρα. Και μάς υποψιάζει ακόμα περισσότερο στο τι να περιμένουμε: την εύθραυστη γυναικά κάτω από τη βαριά σκιά του μύθου της.

«Ολοι τα χάζευαν. Κανείς δεν την είδε...»

Αυτή η βιογραφία της Μονρόε βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Οουτς, φέρει την υπογραφή του Netflix στην παραγωγή και πρόσφατα κρίθηκε ως ακατάλληλη για ανηλίκους, δηλαδή NC-17 (ακατάλληλη για κάτω των 17) για το «σεξουαλικό περιεχόμενο» της.

Πριν από λίγο καιρό το Netfilix είχε κυκλοφορήσει το πρώτο teaser και την επίσημη σύνοψη της ταινίας η οποία «επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή μιας από τις πιο διαχρονικές γυναίκες του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, μέσα από την άνοδό της στα αστέρια και τις ρομαντικές της περιπτύξεις, το “Blonde” θολώνει τις γραμμές των γεγονότων και της φαντασίας για να εξερευνήσει τον διαχωρισμό εκείνον μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού εαυτού της.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντριου Ντόμινικ θέλει το «Blonde» να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας

blonde

blonde

blonde

Ο Ντόμινικ χαρακτήρισε την ταινία σαν συνδυασμό του «Πολίτη Κέιν» του Ορσον Γουέλς και του «Οργισμένου Ειδώλου» του Μάρτιν Σκορσέζε η οποία θα διαθέτει αυτούσιες στιγμές από την καριέρα της Μονρόε με τα οποία το κοινό θα ταυτιστεί, αλλά θα προσπαθήσει να δείξει και τους αγώνες της που πολλοί δεν γνώριζαν εκείνη την εποχή. «[Η ταινία] χρησιμοποιεί όλες τις εικόνες που έχετε δει για τη Μέριλιν Μονρό, τις ταινίες και τις φωτογραφίες της ζωής της. Αλλά αλλάζει το νόημα όλων αυτών των πραγμάτων σύμφωνα με το εσωτερικό της δράμα. Είναι λοιπόν μια ταινία για το ασυνείδητο κατά κάποιο τρόπο. Και είναι μια τραγωδία. Είναι κάτι σαν ένα ανεπιθύμητο παιδί που γίνεται η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο. Είναι κάτι σαν εφιάλτης. Είναι να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα. Απλώς πηγαίνει συνέχεια όλο και πιο γρήγορα.»

Στο «Blonde» επίσης πρωταγωνιστούν και οι Μπόμπι Κάναβαλι, Εντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ξαβιέρ Σάμιουελ και Εβαν Γουίλιαμς.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:


Θυμηθείτε το teaser: