Buzz

Η καλύτερη ταινία του MCU; Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Black Panther» είναι εδώ

στα 10

Η πρώτη σόλο ταινία του μαύρου σούπερ ήρωα της Marvel φαίνεται πως δεν απογοητεύει.

Η καλύτερη ταινία του MCU; Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Black Panther» είναι εδώ

H φετινή χρονιά αναμένεται για την Marvel να είναι, κινηματογραφικά τουλάχιστον, μια από τις πιο σημαντικές χρονιές. Πέρα του ότι αναμένουμε και το πρώτο μέρος του «Infinity War» τον Μάιο, η Marvel κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες την πρώτη της σόλο ταινία με μαύρο σούπερ ήρωα, τον «Black Panther». Οπως είναι φυσικό, οι προσδοκίες για την ταινία αυτή είναι πολύ μεγάλες, τόσο μεγάλες που ίσως σπάσει και τα ρεκόρ εισπράξεων στο box office.

Διαβάστε ακόμα: Πάνθηρες, μυρμήγκια και μεταλλαγμένοι! Αυτές είναι οι υπερηρωικές ταινίες του 2018!

Χτες έγινε η μεγαλοπρεπής πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Αντζελες, όπως αρμόζει άλλωστε σε έναν πρίγκηπα, με το καστ και αρκετούς διάσημους σταρ να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, κάτω από έναν εντυπωσιακό τεράστιο μωβ πάνθηρα. Μπορεί η ταινία να έχει εμπάργκο για τις κριτικές ως τις 6 Φλεβάρη, όμως αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς που έσπευσαν να πουν τις εντυπώσεις τους για την ταινία με το που βγήκαν από την αίθουσα.

Ολοι τους είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την ταινία, η οποία όπως φαίνεται δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Αλλοι, φυσικά, μιλούσαν για μια από τις καλύτερες του είδους, ενώ κάποιοι έσπευσαν να πουν τα καλύτερα για τoν Τ’Τσάλα του Τσάντγουικ Μπόσμαν, για τους γυναικείους χαρακτήρες, αλλά και για τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν που ενσαρκώνει τον κακό Κίλμονγκερ.

Η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου από την Feelgood Entertainment. Ως τότε διαβάστε μερικές από τις πρώτες αντιδράσεις παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: